Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U slučaju da ste se našli u financijskoj krizi još uvijek ima spasa za vas. Koliko god mislili da ste ograničeni i da su faše financije uskraćene varate se. Iako i nije tako teško u današnje vrijeme ostati bez novaca, to ne znači da je svemu došao kraj. Zahvaljujući tehnologiji, paralelno se razvijaju i različite poslovne usluge kako u svijetu tako i kod nas u Hrvatskoj. Danas možete dobiti kredit preko interneta bez da idete u banku. Financiranje online postaje sve traženiji način kod građana kojima prijete blokade ili ovrhe. Želite li troškove platiti na vrijeme, iskoristite našu uslugu i saznajte koje banke daju kredite zaposlenima na određeno vrijeme

Nenadani troškovi ne biraju niti vrijeme niti mjesto. Najčešće se dogodi to da nas zadese onda kada nam to najmanje odgovara. Znajući da sada imate provjerenog partnera kome se možete obratiti ne gubite vrijeme tražeći način kako doći do novca. Banke koje daju kredite zaposlenima na određeno vrijeme najčešće se nalaze online i namijenjene su građanima koji su se našli u financijskom škripcu.

Preskakanjem otplate računa pogoršavate situaciju i dovodite sami sebe u još veći trošak. Iako ponekad na to ne možemo utjecati, bitno je reagirati na vrijeme i zatražiti uslugu dok nije kasno.

Poslujemo već dugi niz godina i pomogli smo velikom broju klijenata, možemo pomoći i vama. Iskustvo u financiranju i profesionalan pristup omogućuje nam da radimo na stalnom usavršavanju i razvoju kako bi smo vam pružili samo najbolje. Ferratum  je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi i svijetu. Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne usluge.

Pošto nemamo iste uvjete kao neke druge banke, kod nas je kredit dignuti puno jednostavnije i brže. S minimalnim uvjetima za odobravanje kredita, kredite isplaćujemo čak i zaposlenima na određeno vrijeme. Znajući kako je teško biti bez novaca svatko tko ispuni naše uvjete dobije priliku da u jednom danu zatvori svoje dugove i napokon krene iz početka. Naši krediti su kratkoročna usluga koju možete vrlo brzo otplatiti.

Naši krediti su instant i odobravaju se kratkoročno. Novac koji vam pozajmimo imate priliku vrlo brzo otplatiti jer otplatni rok nismo rastegnuli na godinu dana i više. Upravo zato da što prije riješite svoje financije mi smo vam omogućili da odaberete otplatu od 15 do 150 dana. Otplatni rok kredita ovisi o visini novca koji ste zatražili.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi možemo biti rješenje svih vaših financijskih poteškoća.

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (194 ocjena)

Home » Koje banke daju kredite zaposlenima na određeno vrijeme