Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako uštedjeti za ljetovanje?

Odmor iz snova kako uštedjeti za ljetovanje

Mjesto za vaš odmor iz snova nalazi se na drugom kraju kugle zemaljske, negdje u području indijskog ili atlantskog oceana ili bilo gdje drugdje. Takva putovanja podrazumijevaju da ćete trebati sakupiti određenu količinu novaca. Naravno uvijek se za ostvarivanje svog odmora iz snova možete i zadužiti te otplaćivati na rate.

Međutim, bolja varijanta je da pronađete način kako uštedjeti za ljetovanje i odmor iz snova. Ukoliko smanjite neke troškove koji vam stvarno nisu potrebni, počnete dodatno zarađivati, pronađete bolje plaćeni posao, prodate neke stvari koje vam nisu potrebne, sve to može bit način kako uštedjeti za ljetovanje iz snova.

Trebate pronaći samo način kako bez dodatnih zaduživanja ostvariti svoje snove, a tim dodatnim trudom ćete i posebno cijeniti svoje ljetovanje koje ste si uspjeli platiti. Znajući da ste se posebno potrudili kako bi si priuštili odmor iz snova bit će vam veći gušt uživati u njemu naročito ako ste u ugodnom društvu koje će vas pratiti na vašem ljetovanju.

Kako uštedjeti za ljetovanje, uz pomoć kredita?

Nenamjenski krediti zapravo i jesu jedan oblik štednje za koje plaćate određenu cijenu kamate jer novac koji ste posudili ima svoju cijenu. Uzimanje kredita kako biste ostvarili svoje ljetovanje iz snova nije loša varijanta ukoliko ne postoje drugi načini kako uštedjeti za ljetovanje. Nemate slobodnog vremena za dodatnu zaradu zbog obiteljskih obaveza ili ne možete pronaći dodatni oblik zarade, ne postoji mogućnost pronalaska novog posla. Općenito se ne snalazite sa vlastitim financijama i trošite dok imate, dugoročno posavjetujte se sa nekom osobom koja će vas uputiti u posljedice prevelikih potrošnji u odnosu na vaša primanja. To bi vas moglo dovesti u dugove koje ćete kasnije teško otplaćivati.

No, krediti doista jesu jedan od načina kako uštedjeti za ljetovanje samo uz višu cijenu koji ćete neko vrijeme otplaćivati. Uzimanjem kredita platit ćete cijenu nešto veću za iznos kamate, no to je svakako način da uštedite novac i priuštite si ljetovanje koje želite i planirate beć neko vrijeme.

Dodatna zarada način kako uštedjeti za ljetovanje

Ukoliko vaša redovna primanja nisu dovoljna da biste neko vrijeme odvajali novac za ljetovanje, možda će dodatna zarada biti rješenje i način kako uštedjeti za ljetovanje.

Dodatna zarada će vam pomoći da odvojite novac sa strane i ne dirate ga dok ne sakupite dovoljno kako biste si platili ljetovanje koje već odavno želite. Način kako uštedjeti za ljetovanje osim dodatnog zarađivanja obavljanjem dodatnog honorarnog posla možete ostvariti i prodajom stvari koje vam nisu potrebne.

Na primjer imate neku vrijednu sliku poznatog umjetnika i za nju možete dobiti pristojan iznos novaca, možda imate neku bistu u bronci, neke zlatnike koje također možete prodati i na taj način došli do novca koji vam treba kako biste otišli na zasluženi odmor. Postoje razni načini kako zaraditi novac koji predstavlja dodatni izvor zarade, te na taj način možete uštedjeti novac da ostvarite putovanje koje već dulje vrijeme priželjkujete, no nemate dovoljno novaca da ga financirate odjednom.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (153 ocjena)

Home » Kako uštedjeti za ljetovanje?