Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Minus na tekućem računu koliko god je u nekim situacijama spas za kućni budžet, u toliko je ruku prava omča oko vrata. Iznimno velike kamatne stope onemogućuju brzi povrat zbog čega se dugovi gomilaju. Hrvatima je to jedan od najomiljenijih načina zaduživanja zato što ne iziskuje nikakav napor. Banke ga najčešće same otvaraju bez posebnog zahtjeva klijenta. No zbog toga su mnogi u napasti jer znaju da im je omogućen brz pristup gotovini. Ne čudi stoga nimalo da je ukupna zaduženost građana danas na gornjoj granici. Kako se riješiti velikih dugova – ova se fraza sve češće pojavljuje na internetskim tražilicama, a kako i ne bi kad su primanja niska, a troškovi visoki.

1. Korak kako se riješiti velikih dugova: Žrtva je neizbježna

Prvo treba znati da je to dugotrajan proces u kojem se prije svega treba naoružati strpljenjem. Treba imati na umu da će biti potrebne žrtve kako biste izašli iz ralja dugova. To znači da ćete se morati nekih stvari odreći čak i onda kad ćete to najmanje htjeti, ali drugog nema ako se pitate kako se riješiti velikih dugova.

2. Korak kako se riješiti velikih dugova: Manje je više

S novcem treba razumno raspolagati, a da biste to mogli, trebate najprije znati s kojom cifrom uistinu raspolažete. Prihoda su najčešće svi svjesni, ali ne i rashoda pa ih je najbolje sve staviti u jednu tablicu u kojoj ćete na mjesečnoj bazi vidjeti na što najviše trošite. Takve stvari možete postupno izbacivati. Nemojte pretjerivati s preambicioznim planovima, pokušajte smanjiti kavu u danu i slično. Lakše ćete se pridržavati manjih ciljeva i prije ćete vidjeti pomake nego kod velikih ciljeva.

3. Korak kako se riješiti velikih dugova: Plan omogućuje kontrolu nad financijama

Svaku kupovinu treba planirati. Najbolje je to radit jednom u dva tjedna ili jednom mjesečno. Na taj način ćete steći kontrolu nad financijama i prije svladati lekciju kako se riješiti velikih dugova. Stalni odlasci u trgovinu po jednu stvar najčešće rezultiraju kupovinu nekoliko nepotrebnih stvari, a to se itekako osjeti na kućnom budžetu naročito ako se pitate kako se riješiti velikih dugova.

4. Korak kako se riješiti velikih dugova: Ako ne znate vi, zna stručnjak

Kako se riješiti velikih dugova – ako na ovo pitanje niste u mogućnosti sami naći odgovor, ne bi bilo loše potražiti pomoć ekonomskog stručnjaka. Kreditne kuće na svojim online stranicama pružaju savjete putem e-maila, online chata i SMS-a. Uvijek su dostupni i pomažu u sagledavanju situacije iz različitih uglova.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (213 ocjena)

Home » Kako se riješiti velikih dugova