Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Broj blokiranih građana u posljednjih se godinu dana smanjio zahvaljujući posebnim mjerama vlade. Nije na odmet ni činjenica da je Lijepu našu napustilo od 300 to 500 tisuća ljudi. Među njima je dobar dio onih koji su se našli u dugovima, a iste zahvaljujući niskim plaćama nisu mogli otplatiti. To je ujedno jedan od glavnih razloga za odlazak iz Hrvatske uz nezadovoljstvo politikom i vladajućima. Oni koji su ostali često se pitaju kako otplatiti dugove prijevremeno. To se pitanje često pojavljuje na internetskim tražilicama, naročito tijekom siječnja i veljače kad su posljedica blagdanske groznice najvidljivije.

Kako otplatiti dugove prijevremeno: Odgonetnite „rupe“ u novčaniku

Potraga za odgovorom na pitanje „Kako otplatiti dugove prijevremeno“ počinje priznanjem da dugovi postoje. Velik broj si to ne želi priznati i dalje živi istim standardom kada dugova nije ni bilo. Jednom kad se suočite s dugovima lakše ćete ih otplatiti. Standard treba prilagoditi trenutnoj situaciji i živjeti u skladu sa svojim mogućnostima pa čak i po mogućnosti ispod njih.

Nakon toga treba popisati kompletne prihode i rashode kako biste vidjeli gdje ima prostora za uštedu. Mnogi nisu ni svjesni na što sve troše i gdje im to novac doslovno curi iz novčanika. Najčešće se radi o neiskorištenim članarinama bilo za teretanu bilo za knjižnicu, naknadama za razne kreditne kartice, skupe mobilne tarife i slično. Na mjesečnoj bazi skupi se i po nekoliko desetaka eura koje možete preusmjeriti u štednji i iskoristiti kako bi otplatili dugove prije roka.

Kako otplatiti dugove prijevremeno: Honorarni poslovi podebljat će kućni budžet

Kontrolom troškova može se uštediti pristojna svota, no to nije jedini način kako otplatiti dugove prijevremeno. Honorarni posao može biti dobar izbor zarade i opcija da se kredit ili pozajmica financiraju isključivo iz tog fonda. Bilo da se radi o povremenim poslovima ili o stalnom dodatnom poslu uz redovan rad, dodatan novac puni kućni budžet i smanjuje ukupan dug.

Kako otplatiti dugove prijevremeno i smanjiti ratu kredita

Kod većih kredita kao što su stambeni krediti može se zatražiti reprogramiranje. Uvjeti kreditiranja tako se prilagođavaju novonastaloj situaciji. Na ostatak kredita koji još nije otplaćen traži se novi kredit. Nerijetko se time smanjuje ili broj godina otplate ili kamatna stopa. Međutim, prije bilo kakvog donošenja odluke, valja o tome porazgovarati sa službenikom i zatražiti novu ponudu. Pritom treba pripaziti i ne se voditi onime što se reklamira na internetu ili na TV-u jer se najčešće radi o vremenski ograničenim ponudama koji su kratkog vijeka.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (188 ocjena)

Home » Kako otplatiti dugove prijevremeno