Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:45
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U teškim financijskim situacijama pitamo se kako nabaviti novac, od koga nabaviti, gdje nabaviti … Tisuću pitanja prolazi nam kroz glavu dok nas dugovi pritišću sa svih strana. Bez obzira o čemu se radilo, situacije koje od nas traže da hitno platimo neki trošak zasigurno nisu ugodne. Da li se obratiti rodbini i prijateljima za pomoć? Ponekad to nije najbolje rješenje pogotovo ako znate da će vam postaviti pitanja i potpitanja na koja ćete morati odgovarati.

Diskretno do novca

Tražite li neko diskretno rješenje za nabaviti novac, FerratumBank vam može pomoći. Dođite do novca bez potvrda poslodavaca, bez javnih bilježnika i bez neugodnih pitanja već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ne gubite vrijeme tražeći načine kako nabaviti novac. Mi znamo koliko može biti važna svaka minuta, zato se rudimo da vam novac isplatimo što prije.

Budite oprezni i ne žurite

Kod posudbe novaca jedno bitno pravilo je da ne žurite. Mnogi građani potaknuti lošim iskustvom nemaju dobro mišljenje o brzim kreditima preko interneta. No ponekad ovo može biti jedino rješenje kako nabaviti novac na siguran i brz način. Kada se nađete u financijskim problemima bitno je da provjerite s kime ćete poslovati i pod kojim uvjetima kako kasnije ne bi bilo iznenađenja. Oglasi za posudbu novca nalaze se gdje god se okrenete, no vi tražite najpovoljnije i najsigurnije rješenje.

Nabavite novac bez skrivenih troškova

Ono što je vrlo bitno kada želite od nekoga nabaviti novac jesu troškovi koji se ne smiju skrivati. Kod nas je svaki klijent unaprijed upoznat sa iznosom koji se vraća do maksimalnih 18 rata. Maksimalni iznos kredita iznosi 4000 EUR. FerratumBank nema skrivenih rečenica i sitnih slova.

Kako nabaviti novac iz fotelje

Do novca nikad brže. Za naše usluge ne trebate izlaziti iz svog stana ili kuće. Dovoljno je da nam dostavite potpisanu dokumentaciju koju vas tražimo i to je sve. Minimalni uvjeti za dobivanje kredita štede vaše vrijeme i novac.

Ono što nas čini profesionalnima je brza reakcija na svaki upit. U cilju nam je da vam što prije pomognemo i ostvarimo suradnju na obostrano zadovoljstvo kako bi ste na naše usluge mogli računati i u budućnosti. Tražite li rješenje kako nabaviti novac, obratite nam se s punim povjerenjem već danas. Jer mi vam možemo pomoći, zadovoljite li minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (263 ocjena)

Home » Kako nabaviti novac?