Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamac za kredit Ferratum

Izbor pouzdane i sigurne banke je od vitalnog značaja za uspješno ostvarenje financijskih planova. Zahvaljujući pouzdanosti Ferratum banke i ponude jamac za kredit Ferratum, građani su u mogućnosti doći do pravih rješenja i približiti se postizanju svojih financijskih ciljeva. Ako ste jedna od mnogih osoba koja se odlučila za kredit, a da pri tom nemate jamca, Ferratum banka osigurala je tu pogodnost u smislu usluge jamac za kredit Ferratum. Tako možete preuzeti veću kontrolu nas svojim financijama ne dopuštajući da one budu prepreka prilikom ostvarenja vaših planova.

Jamac za kredit Ferratum – najbolje rješenje kod stambenih kredita

Za većinu ljudi kupovina stana ili kuće predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka. Međutim, zahtjevi mnogih banke su vrlo strogi i podrazumijevaju niz formalnosti. Pri tom, jamstvo je najčešća prepreka na putu ka podizanju i realizaciji stambenog kredita. Imati jamca nije uvIJek jednostavno, jer mnogi nisu spremni jamčiti drugima jer i sami planiraju podići bankarski kredit. Kako najlakše riješiti ovo pitanje? Iako je financijska situacija svake osobe potpuno različita, rješenje u toj situaciji je jamac za kredit Ferratum koje predstavlja siguran način da se kreditna procedura brzo završi. Kupovina jamstva u Ferratum banci spada u vrlo praktičnu uslugu, koja štedi vrijeme i omogućava siguran dolazak do kredita.

Jamac za kredit Ferratum – izvrsna olakšica kod studentskih kredita

Studentski kredit je za sve mlade ljude najsigurniji način koji osigurava da se pokrije veliki trošak obrazovanja. Iako je studentski proračun vrlo skroman, sredstva potrebna za obrazovanje mogu puno koštati. Budući da studenti ne mogu puno puta računati na financijsku potporu svojih roditelja, odličan način za dolazak do dodatnih sredstava je jamac za kredit Ferratum. Baš kao i kod stambenog kredita, za studentski kredit potreban je jamac. Kako ne bi gubili dragocjeno vrijeme na cjelokupnu proceduru, jamac za kredit Ferratum je ponuda koja studentima omogućava brz dolazak do sredstava i potrebnu financijsku potporu. Pre podnošenja prijave treba se dodatno informirati na web stranici Ferratum banke što je sve potrebno za kupovinu jamstva.

Jamac za kredit Ferratum – savršena opcija za umirovljenike

Niske penzije često mogu dovesti do situacije da stariji građani moraju potražiti dodatnu financijsku potporu u vidu kredita kako bi pokrili postojeće troškove, veće mjesečne račune i nepredviđene izdatke. No, kako se prijaviti za kredit ako pored male penzije ne postoji mogućnost nalaženja jamca? Veliki broj penzionera puno puta se pita kakve mogućnosti uopće postoje za kredit kod malih mjesečnih primanja? Vrijedi napomenuti da Ferratum banka u svojoj ponudi ima niz sjajnih kreditnih opcija koje omogućavaju starijim sugrađanima da do sredstava dođu kao i svi drugi klijenti. Istovremeno, jamac za kredit Ferratum je velika olakšica za svakog penzionera koji nema priliku da samostalno pronađe jamstvo. Zahvaljujući ovoj mogućnosti, jamac za kredit Ferratum, do odobrenja kredita dolazi se u okviru nekoliko minuta.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (112 ocjena)

Home » Jamac za kredit Ferratum