Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

izračun kreditne sposobnosti

Izračun kreditne sposobni najčešće se daje dolaskom klijenata u banku gdje se uvidom u stanje računa i drugim metodama utvrđuje do kojeg iznosa kredita je klijent sposoban. Međutim u novije vrijeme su se pojavili kreditni kalkulatori koji su prije svega namijenjeni da vam pruže što precizniju sliku o tome kolika će biti vaša rata kredita čime vrlo lako možete ustanoviti da li ste kreditno sposobni ili ne.

Kreditna sposobnost je najvažnija stavka prilikom odobrenja kredita i provodi se u svim bankama i tvrtkama koje vam nude novac na zajam, kredite, pozajmice i slično. U slučaju da niste kreditno sposobni ili ne zadovoljavate uvjete za kreditom novac vam ne može biti uplaćen.

Što utječe na kreditnu sposobnost

Na kreditnu sposobnost prije svega utječe visina vaših mjesečnih primanja, zatim su tu kao druga i treća stavka  vaše kreditne kartice, računi … Imate li blokiran ili zaštićen račun vrlo je vjerojatno da vam kredit neće biti isplaćen. Također ako već imate podignuti kredit u nekoj od banaka ili ste sudužnik odnosno jamac, sve to može imati utjecaj na to koliko ste kreditno sposobni.

U današnje vrijeme vrlo su popularne kreditne kartice koje omogućuju otplatu na 12, 24, 36 rata. Većina građana ne zna da se svi ti troškovi vide u HROKu što se može u konačnici loše odraziti na odobravanje kredita.

Izračun kreditne sposobnosti uz kalkulator

Kao što smo već ranije naveli kreditni kalkulatori su ti koji ubrzavaju čitavi proces i daju korisniku relevantne informacije od kamatne stope do mjesečne rate kredita. Vjerujemo kako ste upoznati sa svim mjesečnim troškovima i izdacima tako da vrlo lako možete zaključiti dali ste kreditno sposobni ili ne. U slučaju da niste, tada ste dužni uz sudužnika ili jamca garantirati za novac koji vam banka daje.

Izračun kreditne sposobnosti online

Danas su vam krediti dostupni gotovo na svakome pragu. Da bi ste podigli manje iznose kredita to možete učiniti online. Ovaj način prijave i provjere svakako štedi vaše vrijeme. Ubrzani način života doveo nas je do toga da pokušavamo uštedjeti svaku minutu. Gledamo stvari drugačije i pokušavamo se prilagoditi životu koji je do prije 15 godina bio gotovo nezamisliv. Cjelokupno poslovanje preselilo se na internet pa tako i krediti.

Do kredita u 15 minuta

I to je moguće. Isplata kredita već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ova vrsta kredita ne utječe na vašu kreditnu sposobnost no ipak postoje uvjeti koje morate zadovoljiti kako bi vam novac bio isplaćen. Bez sitnih slova i gomile papira, zatražite do 4000 EUR iz vlastitog doma vrlo lako i jednostavno. Usluge kreditiranja su prilagođene vama tako da u samo par klikova putem tableta, kompjutera ili pametnog telefona izvršite prijavu za kreditom. Pomogli smo mnogima, možemo i vama!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (169 ocjena)

Home » Izračun kreditne sposobnosti