Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmice su kratkoročne pozajmice koje vam pomažu onda kada ostanete bez novca. Ovi krediti odobravaju se na osnovu obrasca za prijavu koju je klijent dužan ispuniti, te zatražiti određeni iznos pozajmice. Internet pozajmice su brze pozajmice i one će vam omogućit da dobijete hitnu gotovinu koju možete otplatiti na rate. Ove pozajmice su jednostavno i brzo rješenje da dođete do toliko potrebnog novca.

Internet pozajmice odobravaju se brzo

Internet pozajmice poznate su po tome što ih odobravamo već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije pod uvjetom da zadovoljavate naše uvjete. Svaka osoba koja je zaposlena i ima tekući račun može zatražiti internet pozajmice. Sve što morate učiniti je da odvojite nekoliko minuta svog vremena te uz osnovnu dokumentaciju pošaljete zahtjev za Internet pozajmicom. Nakon što vam je pozajmica odobrena, iznos isplaćujemo isključivo na tekući račun. U većini slučajeva sve to odradi se u jednom danu, tako da ne morate čekati svoj novac. Otplata pozajmice određuje se ratama i isplaćuje se mjesečno. Naši krediti su najbrži krediti s minimalnim uvjetima i osnovnom dokumentacijom.

Pazite gdje uzimate Internet pozajmice

Postoje mnoge tvrtke koje nude slične usluge kao što su internet pozajmice. Ova usluga je jednostavna, sigurna i vrlo brzo. Internet pozajmice možete zatražiti u eurima, ovisno o tome koliko ste kreditno sposobni, tj. koji iznos možete vračati. Na internetu možete pronaći različite ponude pozajmica no morate biti svjesni da svaka usluga ima svoju kamatu i troškove, zato budite oprezni i dobro razmislite kome ćete se obratiti. Koristite provjerene usluge kako bi ste bili sigurni da nećete biti prevareni.

Internet pozajmice odobravaju se bez provjera

Svi oni koji nam se obrate za internet pozajmice ne moraju se bojati dali su kreditno sposobni ili nisu, jer uvjeti iz banaka razlikuju se od uvjeta kod nas. Internet pozajmica štedi puno vremena i apsolutno ima više pogodnosti nego odlasci po bankama, skupljanje papirologije, potvrde javnih bilježnika, poslodavaca i slično. Ove pozajmice idealne su za one koji trebaju pokriti neočekivane troškove u što kraćem roku.

Internet pozajmice su vrlo popularne i prihvatljive od korisnika diljem EU i svijeta. Naše usluge koristi veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo u mogućnosti u svakom trenu ponuditi neku od usluga iz široke ponude.

Internet pozajmice moguće je dobiti samo online

Pošto poslujemo putem interneta, naš klijent možete postati jedino ako nam se obratite putem interneta. Kontaktirati nas također možete preko maila ili broja telefona, a sve informacije navedene su na našoj Internet stranici. Zahvaljujući online poslovanju Internet pozajmice dostupne su u svako doba dana ili noći iz cijele Hrvatske. Bez obzira gdje se nalazili, osjetite li potrebu da nam se obratite učinite to s potpunim povjerenjem.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (123 ocjena)

Home » Internet pozajmice