Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Info kredit

Info kredit, mjesto pouzdanih i detaljnih informacija o svim vrstama kredita, zajmova i pozajmica

Kada ulazite u bilo koju vrstu zaduživanja jako je važno da se detalno informirate o svim uvjetima kreditiranja, kamatama, rokovima otplate i osiguranju kredita. Info kredit, mjesto pouzdanih i detaljnih informacija o svim vrstama kredita, zajmova i pozajmica, mjesto gdje na kreditnom kalkulatoru sami možete izračunati kamate na iznos kredita koji se spremate zatražiti, osiguranje kredita i mjesečnu ratu otplate. Izaberite kredit po mjeri svoji potreba i prema svojim mogućnostima otplate. Online krediti sa brzom isplatom su najtraženija vrsta kredita modernog doba, ipak, informirajte se detaljno i izaberite kredit sa najpovoljnijim kreditnim uvjetima. Info kredit pomaže i ako zapnete sa otplatom, pa trebate prolongiranje otplate i želite refinancirati postojeći kredit. Pozajmljute u provjerenim nezavisnim kreditnim kućama koje su se već potvrdile rezultatima i poslovnom fleksibilnošću, ves su izgradile zavidan rejting i poslovni ugled. Sve informacije su dostupne online i cijela kreditna procedura se odvija online, sve je transparentno i dostupno svim zainteresiranim korisnicima.

Info kredit, kada trebate skuplji poklon za promociju vašeg jedinca, novorođenčeta u obitelji ili poklon za vjenčanje

Kupovanje darova u posebnim prigodama mnogim ljudima zadaje velike glavobolje, naročito ako baš nisu pri novcima kada se prigoda događa. Koliko je roditelja svome sinu ili kćeri obećalo vlastiti auto za 18 rođendan i kada maturiraju i sada su u situaciji da ne možete održati obećanje, a djeca baš znaju biti zlopamtila. Info kredit, kada trebate skuplji poklon za promociju vašeg jedinca, novorođenčeta u obitelji ili poklon za vjenčanje, pa možete tako kupiti i obećani auto. Ne možete niti kumovati na krštenju, krizmi ili vjenčanju bez primjerenog dara, a poziv na kumstvo vas bađ zatekao u besparici, neugodno vam je, jer se kumstvo ne odbija, ali bit će vam je još neugodnije ako dođete bez dara koji odgovara prigodi. Info kredit spašava situaciju, pomaže da se ne osramotite i spašava vašu čast. Nitko neće ni znati da ste prihvatili kumstvo u totalno nezgodnom trenutku, jer online kredit s isplatom odmah je posve privatan.

Info kredit, želite organizirati svojim roditeljima zlatni pir, sad, kad su djeca odrasla, želite svoju suprugu odvesti na medeni mjesec na kojem nikad niste bili

Ima tih posebnih jubileja i obljetnica koje za svoje voljene želite učiniti posebnima i koje se ne mogu odgoditi ili ih barem više ne možete odgađati. Info kredit, želite organizirati svojim roditeljima zlatni pir, sad, kad su djeca odrasla, želite svoju suprugu odvesti na medeni mjesec na kojem nikad niste bili, naravno tu spadaju i djevojačke večeri, ne udajete se svaki dan, kao i momačke večeri, a za sve te prigode trebate novac kojeg nemate. Na svu sreću, uz online kredit sve te zgode možete lijepo i u stilu organizirati i proslaviti tako da to budu događaji za pamćenje i prepričavanje. Info kredit se dakako uzima i za one teže životne trenutke ako vas iznenada zadese baš u besparici, kao što su iznenadni smrtni slučaj u obitelji ili iznenadni kvarovi u kući sa većim materijalnim štetama koje morate odmah sanirati da ne postanu još veće. Online kredit pomaže u svim urgentnim situacijama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (290 ocjena)

Home » Info kredit