Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebaju vam hitni zajmovi?

Danas nikako nisu rijetkost situacije koje od građana zahtijevaju brzo rješenje kako doći do novca.  Takve su situacije nepredvidive i one se mogu dogoditi bilo kada i bilo gdje. Ako nemate novaca za pokriće nastalih troškova tada vam hitni zajmovi svakako mogu pomoći. Ovi zajmovi mogu se zatražiti isključivo preko interneta što u svakom slučaju štedi vaše vrijeme i živce. Za razliku od drugih banaka kod nas do rješenja dolazite u samo nekoliko klikova. Naši zajmovi se isplaćuju jednokratno u eurima, tako da odmah nakon isplate možete raspolagati novcem bez da nam se morate pravdati. Novac koji vam isplatimo je samo vaš i s njim radite što god želite.

Do hitnih zajmova u 15 minuta

Dobro ste pročitali. Do hitnih zajmova možete doći u svega 15 minuta od kada nam dostavite potpisanu dokumentaciju. Zahvaljujući razvoju Internet poslovanja, razvile su se i financije koje danas možemo rješavati bez odlazaka u banku i izlazaka iz svoje kuće. Iako su naši uvjeti za dobivanje hitnog zajma zaista minimalni svejedno ih trebate zadovoljiti želite li novac na svom računu. Odabirom visine zajma imate mogućnost uzeti hitni zajam do 12 mjesečnih rata. Ovo je kratkoročna usluga davanja zajma ljudima koji su se našli u novčanim problemima koje hitno trebaju riješiti.

Naše usluge su inovativne

Izuzmemo li hitne zajmove, većina naših usluga je po prvi puta predstavljena u Hrvatskoj čineći tako paletu širokih proizvoda koji su svakodnevno dostupni svim građanima. Uz uslugu hitni zajmovi, možemo vam ponuditi i uslugu sms zajma, no tek nakon što prvi puta u konačnici isplatite zajam tražen preko interneta. Nakon otplate biti će vam poslani svi podaci i upute kako nam se svaki sljedeći puta možete javiti putem sms-a.

Hitni zajmovi kroz dvije opcije

Naime, podizanje kredita i zajmova je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.
         
Ocjena: 4.5 / 5 (234 ocjena)

Home » Hitni zajmovi