Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ulaskom u novu godinu suočeni smo s istim problemima. Val iseljavanja nikad nije bio veći, a plaće usprkos dizanju minimalca, niže. Ono što stalno raste su životni troškovi. Potrošačka košarica svaki je mjesec sve viša usprkos vladinim naporima da smanjim PDV na osnovne namirnice kao što su voće i povrće te potrepštine ja djecu. Najnovija povećanja režija još su samo jedan u nizu udaraca na kućni budžet. Mnogi su već postali pravi čarobnjaci kad je u pitanju rastezanje budžeta, a velik dio ga spašava hitnim zajmom novca.

Hitni zajam novca spašava budžet u nepredvidivim situacijama

Hitni zajam novca financijska je injekcija koja pomaže u nepredvidivim situacijama na koje nitko nije imun. Opterećenje zdravstvenog sustava tjera nas da gomilu pretraga obavljamo privatno i za to izdvajamo pozamašne svote. Kućni popravci i kvarovi na automobili također ostavljaju traga na financijskoj slici. Neplanirane svadbe i putovanja koja ne možemo izbjeći ne mogu se uvijek platiti samo od plaće pa se velik broj ljudi odlučuje za hitni zajam novca. Osim toga, hitni zajam novca može pomoći kod školovanja, plaćanja tečaja i pokretanja vlastitog biznisa. Manja svota novca podrazumijeva i nižu kamatnu svotu nego god dugoročnih kredita pa ih klijenti i lakše otplaćuju.

Što kod odobravanja hitnog zajama novca traže banke, a što kreditne kuće

Hitni zajam novca dio je financijske ponude banaka i kreditnih kuća. Osnovna razlika leži u tome što banka ima rigoroznije uvjete u odobravanju hitnog zajma novca. Banke paze na kreditnu sposobnost klijenata čak i kad su u pitanju manji iznosi kao što je to karakteristično za hitni zajam novca. Veću šansu imaju zaposleni na neodređeno vrijeme, zaposleni kod poslodavca s bolji poslovnim rejtingom, klijenti koji nemaju drugih oblika zaduženja i slično. Mnogo je to faktora koji automatski isključuju najveću skupinu klijenata, a to su oni zaposleni na određeno vrijeme. Kreditne kuće na stvari gledaju puno drugačije. One se oslanjaju na financijsku urednost klijenata, a ne na vrstu zaposlenja i kreditnu sposobnost. Njima je najvažnije da klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje sva svoja dugovanja. Hitni zajam novca podrazumijeva manje iznose, pa samim time ne predstavlja prevelik iznos za financijske institucije. Barem tako misle kreditne kuće, dok banke još uvijek nisu spremne na taj rizik. Dio njih tek polako uvodi ovakvu, brzu vrstu posudbe, dok se ostatak drži utabanog puta. Dokumentacija je za ovakve vrste hitnog pozajmljivanja novca svedena na minimum. U kreditnim kućama potrebne su preslika osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i platna lista. Banke rade podrobniju analizu i najčešće traže potvrdu od strane poslodavca, a po odobrenje i ovjeru ugovora kod javnog bilježnika. Takvih troškova kod kreditnih kuća nema. Novac se isplaćuje najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja kompletne dokumentacije.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (160 ocjena)

Home » Hitni zajam novca