Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitna pozajmica

Što je hitna pozajmica?

Hitna pozajmica je u zadnje vrijeme postala izuzetno popularna zbog svih svojih prednosti koje nudi prema svojem korisniku. Dogodio vam se kvar na vašem automobilu, ali plaća vam sjeda tek za tri tjedna i nemate dovoljno gotovine kod sebe za pokrijavanje servisa? Htjeli biste obnoviti svoj životni prostor, no nedostaje vam novca? Želite odvesti svoju obitelj na egzotično putovanje, ali vaša ušteđevina nije dostatna da pokrije cijeli iznos? Za sve vaše probleme postoji jedna solucija, a to je u obliku hitna pozajmica! Uz ovu vrstu pozajmice, moći ćete riješiti sve vaše financijske nedaće koje su vas dohvatile u nezgodnom trenutku, no ujedno možete s ovom pozajmicom si priuštiti određene stvari koje dosada niste mogli si uzeti, poput novog namještaja ili aranžmana za daleko putovanje. Pozajmica se veoma jednostavno ugovara, te se brzo isplaćuje, a više detalja i informacija o pozajmicama i kako ih možete ugovoriti ćemo vam navesti u nastavku ovoga članka!

Kako vam hitna pozajmica može pomoći?

Svatko od nas se može naći u određenim financijskim problemima, bez obzira tko ste, s kojim se poslom bavite i gdje živite. Današnji svijet je postao veoma nepredvidiv, te se stvari mogu promijeniti veoma brzo kao što smo to mogli i sami vidjeti u zadnjih nekoliko godina. Ljudi mogu neočekivano izgubiti poslove, država se opet nađe u ekonomskoj krizi ili vas određene bolesti vas mogu zaustaviti. Bitno je u ovakvim situacijama uvijek imati plan B kako ćete doći do novca kako bi mogli riješiti bilo kakve troškove, te moći preživjeti nekoliko mjeseci dok se ponovno ne osovite natrag na svoje dve noge. Hitna pozajmica vam može itekako dobro doći u takvom scenariju. Njezine prednosti poput online ugovaranja, minimalna dokumentacija i brza isplata ju čine idealnom opcijom za posudbu novca kada vam je to najpotrebnije. Hitna pozajmica će vam pomoći kada vam je to najpotrebnije, te uvijek ćete se moći osloniti na nju u svim situacijama.

Kako se može hitna pozajmica može ugovoriti?

Srećom, danas je ugovaranje pozajmica i svih ostalih oblika kredita postalo veoma jednostavno i brzo. Internet je mnogim poslovanjima, pa tako i bankarstvu omogućilo da dio svojeg poslovanja prebace i na internet. Tako su vam današnje banke omogućile svojim klijentima da do pozajmica mogu doći i preko njihove web stranice, bez da moraju posjetiti njihovu poslovnicu. Tako se sada i hitna pozajmica može dobiti veoma lako na način da ispunite njihov online obrazac s vašim osobnim podacima, te im potom dostavite preslike vaše osobne iskaznice i kartice od tekućeg računa na njihovu e-mail adresu. U samo desetak minuta možete ispuniti ovaj cijeli proces, te će vam oni povratno se javiti kako bi vam rekli ishod vašeg zahtjeva. Kada vam se hitna pozajmica odobri, isplata cijelog iznosa slijedi već za nekoliko minuta, te ćete moći odmah početi koristiti vaša dodatna sredstva. Na ovaj način možete odmah sanirati sve troškove, te se riješiti svih problema koji su vas zahvatili!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (240 ocjena)

Home » Hitna pozajmica