Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmljivanje novca donedavno je bilo jako komplicirano. No dolaskom kreditnih kuća na hrvatsko tržište, stvari su se u posljednjih deset godina uvelike promijenile. Novac je postao roba kao i bilo koja druga pa samim time i lako dostupna. Komplikacije su svedene na minimum, a sve sa svrhom da se klijentu maksimalno olakša sama realizacija kredita. Velik broj ljudi se pita gdje pozajmici novac bez zaloga i kako što prije doći do gotovine.

Što je zalog?

Zalog je pojam s kojim su se svi barem jednom u životu susreli. U prijevodu to je oblik osiguranja koji zajmoprimac daje financijskoj ustanovi od koje je novac posudio u slučaju nemogućnosti otplate kredita, zajma ili pozajmice. Pod najčešćim zalogom ili instrumentima osiguranja podrazumijevaju se nekretnine, pokretnine, police životnog osiguranja ili korištenje jamca i sudužnika u realizaciji kredita. Kod većih kreditnih zaduženja najčešće se kao zalog koriste nekretnine, naročito kod stambenih kredita kod kojih je uobičajeno uzimati i jamce i/ili sudužnike.

Gdje pozajmiti novac bez zaloga: Što nude banke, a što kreditne kuće?

Gdje pozajmiti novac bez zaloga – pitanje je koje su si svi barem jednom postavili. Kad su manje cifre u pitanju, banke ne traže zalog pod uvjetom da je kreditna sposobnost dobra. Ako pak kreditna sposobnost nije na nivou, banke će tražiti bilo kakav način da se osiguraju od dodatnog rizika. Kreditne kuće cijelo poslovanje temelje na kreditima bez zaloga. Stoga ako se pitate gdje pozajmiti novac bez zaloga – kreditne kuće daju odgovor. Njihov se sustav provjere ne temelji na kreditnoj sposobnosti i kreditnim izvješćima, već na financijskoj urednosti. Najvažnije je da klijent ima uredna primanja i redovno podmiruje svoja dugovanja.

Gdje pozajmiti novac bez zaloga – na internetu!

Kreditne kuće savršeno su doskočile upitu gdje pozajmiti novac bez zaloga. Svoje kompletno poslovanje prebacile su na internet. Klijent do novca bez zaloga može doći preko odabrane kreditne kuće. Kreditnu kuću i najbolje ponude može pronaći u kreditnom oglasniku gdje ima najviše korisničkih povratnih informacija što uvelike olakšava sužavanje izbora. Nakon odabira, klijent samo na temelju osnovnih dokumenata, osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, može zatražiti kredit.

Zahtjev se, ukoliko je sve u redu, obrađuje u najkraćem mogućem roku. Samim time i isplata novca je jednako brza što je klijentima izuzetno važno u iznenadnim i hitnim situacijama. Novac na račun sjeda isti dan ili najkasnije idući dan, a sve ovisi o predanoj dokumentaciji, broju već predanih zahtjeva i slično.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (282 ocjena)

Home » Gdje pozajmiti novac