Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum radno vrijeme

Koncept financiranja u današnjem vremenu se znatno promijenio u odnosu na ranije. Financijske potrebe suvremenih potrošača zahtijevaju veću prilagođenost banka, kako u smislu brzih rješenja, tako i pogledu dostupnosti usluga i radnog vremena. Zato je Ferratum banka ponudila najfleksibilnija rješenja posebno dizajnirana za brzu financijsku potporu, pri čemu klijenti neće gubiti vrijeme na komplicirane postupke i zahtjeve. Kako bi ponudila najveću kvalitetu usluga, banka Ferratum radno vrijeme je 0 -24, svakog dana u mjesecu, 365 dana u godini.

Ferratum radno vrijeme – brz i siguran pristup financiranju

Nebrojne su situacije koje zahtijevaju pristup kreditima i zajmovima, što zahtjeva prilagođenu uslugu i pristup financiranju u najbržem mogućem roku. Ali tradicionalni krediti u bankama se temelje na vrlo složenim birokratskim procedurama, pri čemu najčešće nije moguće doći do rješenja u onim trenucima kada je novac hitno potreban. Kako bi riješili sve hitne potrebe građana za financiranjem, Ferratum radno vrijeme je svakog dana unutar 24 časa. Iz tog razloga, ako već razmišljate o prijavljivanju za Ferratum kredit, ne morate čekati, jer do novca možete doći odmah, bez čekanja i kompliciranog birokratskog procesa. U samo nekoliko minuta možete jednostavno riješiti financijski problem, jer se cjelokupni postupak podnošenja zahtjeva odvija online. Zahvaljujući 24 satnoj dostupnosti Ferratum radno vrijeme osigurava da na udoban i pouzdan način pristupite gotovini.

Ferratum radno vrijeme – Prednost prijavljivanja za kredit

Jedno od najčešćih pitanja korisnika odnosi se na Ferratum radno vrijeme. Polazeći od razumijevanja hitnosti za financiranjem, Ferratum je omogućio dostupnost svojih usluga u okviru 24 časa, što osigurava pristup prijavljivanju za kredit i zajam u bilo kom trenutku. U odnosu na tradicionalno bankarstvo, Ferratum je cjelokupni postupak pristupanja financiranju, prijavi i odobrenju učinio mnogo jednostavnijim i lakšim. Na isti način, kada vam treba brzi zajam, Ferratum radno vrijeme od ponedjeljka do subote osigurava isplatu za nekoliko minuta. Na ovaj  način Ferratum omogućava dolazak do pouzdane usluge u trenucima kada vam je novac najpotrebniji.

Ferratum radno vrijeme – kada je najbolje podnijeti zahtjev za kredit?

Iako je ponuda s kreditnog tržišta velika, Ferratum banka ponudila je rješenja koja su prilagođena svim situacijama i potrebama korisnika. Izvrsna kvaliteta usluge i 24 satno Ferratum radno vrijeme omogućili su da budu ispunjenje sve financijske potrebe potrošača, koji bez prepreka mogu u bilo kom trenutku da se prijave za kredit. Dakle, brzo, sigurno i praktično. Inovativna ponuda online kredita i zajmova u Ferratum banci osigurala je maksimalno brz pristup sredstvima, bez gubljenja vremena. S’ s obzirom na to da je Ferratum radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 07- 19 h i subotom od 09 do 14 h, zahtjev za brzi kredit najbolje predati do 14 h kako bi odmah mogli pristupiti isplati sredstava na tekući račun.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (189 ocjena)

Home » Ferratum radno vrijeme