Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt

Ferratum kontakt!

Jedno od najpoznatijih bankarskih institucija na našim prostorima je definitivno Ferratum banka koja već dugi niz godina prevladava na tržištu kredita i ostalih finacijskih usluga! Nešto što je započelo kao mala banka se pretvorilo u visoko konkuretnu bankarsku grupu na našem prostoru, ali i šire. Mnogi su građani uvidjeli njihovu kvalitetu te vrhunsko poslovanje koje je transparetno, profesionalno, efikasno i ažurno. Preko Ferratum kontakt možete saznati više o njihovoj ponudi te se informirati o svim načinima kreditiranja kako biste mogli brzo doći do novca koji vam treba. Svakome od nas se može u jednom trenutku dogoditi da vam zatreba dodatni novac, stoga je veoma ključno da uvijek imate spreman plan B, a Ferratum vam je najbolja opcija za brzi dolazak do novca! Kroz ovaj članak ćemo vam dati više informacija vezano uz Ferratum banku i njihovu ponudu kredita, te koji je najbolji Ferratum kontakt kako biste se više informirali o njihovoj ponudi!

Kako dobiti zajam preko Ferratum kontakt?

Banka poput Ferratum kontakt sa svojim klijentima uspostavalja ne samo u njihovim mnogobrojnim poslovnicama diljem zemlje, već ujedno i preko njihove web stranice na internetu. Svjesni su činjenice da je svaki klijent drugačiji od drugog, te da nije svatko u stanju otići do poslovnice, bilo to zbog manjka slobodnog vremena radi posla i drugih obaveza, ili jednostavno žive udaljeno od grada. Na ovaj način s online opcijom, Ferratum kontakt može uspostaviti sa svim svojim klijentima, i onim postojećima, ali i novima! Više se nitko ne mora osjećati odbačenim, jer svatko sada ima otvorenu mogućnost da dođe do svojeg zajma brzo i jednostavno, bilo da žele osobno u njihovoj poslovnici ili preko njihovog online servisa na Ferratum web stranici. Za koju god opciju se vi odlučite, Ferratum će vas tretirati jednako te će se pobrinuti da u što kraćem roku dobijete svoj zajam. kako biste mogli što brže riješiti sve vaše životne troškove.

Saznajte više o njihovoj ponudi preko Ferratum kontakt!

Iako Ferratum banka ima i fizičke poslovnice, Ferratum kontakt se primarno bazira na online servisu. Preko njihove web stranice ćete moći pronaći više opcija kako možete kontaktirati banku, bilo preko njihovog službenog telefoskog broja, e-mail ili slanje poruke preko stranice. Osim što možete pronaći Ferratum kontakt, ujedno ćete moći vidjeti i istražiti njihovu bogatu ponudu kredita i zajmova koje možete ugovoriti preko njihove web stranice. Stručni tim koji stoji iz Ferratum banke zna koliko je važno omogućiti ljudima opciju da lakše i brže dođu do novca kada im je to najpotrebnije. Zato su uveli online mogućnost da zatraže kredit, pozajmicu ili zajam jer u mnogim slučajevima kada se dogode iznenadni troškovi, vrijeme je ključan faktor i ne smije se ga tratiti. U samo desetak minuta možete ispuniti njihov obrazac za slanje zahtjeva, te uz to priložiti potrebnu dokumentaciju, a oni će vas kontaktirati u vezi odobrenja te vam isplatiti novac unutar 24 sata.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (240 ocjena)

Home » Ferratum kontakt