Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Expres pozajmice

Koje expres pozajmice odabrati

Upravljanje novcem dok žonglirate sa svim ostalim što vam život baca ponekad može biti nezgodno, a može biti otežano neočekivanim računom ili promjenom situacije. Ako vam je potrebno brzo povišenje gotovine kako bi vam pomogao u upravljanju troškovima iznenađenja ili pokušavate financirati projekt poput obnove doma, postoje proizvodi zajma koji vam mogu pomoći da stvari pokrenete. Možemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće expres pozajmice za sortiranje stvari. Dobili smo puno informacija o svim različitim vrstama zajmova, zajedno s našom provjerom prihvatljivosti zajmova koja vam može dati ideju o tome koji su vam zajmovi dostupni. Jednom kada saznate koju vrstu zajma ili expres pozajmice trebate, naša usluga za usporedbu zajma može vam pomoći pronaći pravi za vas, razbijući troškove kako biste provjerili je li pristupačan. Nabavite kredite za kupnju automobila, kućne popravke ili konsolidaciju duga. Postoji nekoliko vrsta zajma, ali svi spadaju u dvije kategorije – zajmovi bez osiguranja (koji nisu osigurani protiv imovine) i zajmovi s osiguranjem (osigurani protiv imovine).

Vrste expres pozajmice

Poznat i kao zajam bez osiguranja, iznos koji možete posuditi temelji se na vašim osobnim okolnostima, uključujući iznos koji zarađujete i vaše mjesečne izdatke. Također će se uzeti u obzir koliko ste u prošlosti bili dobri u otplati duga. Osobni zajmovi mogu se koristiti za gotovo sve, od plaćanja vjenčanja do pokrivanja velikih neočekivanih računa poput hitnih popravaka slomljenog kotla. Zajmom peer-to-peer novac posuđujete od nekoga ili grupe ljudi, umjesto da posudite kod financijske institucije, poput banke. Web lokacije ravnopravnih korisnika povezuju vas s ljudima koji vam žele posuditi, a zatim djeluju kao posrednici. Kamatna stopa koja vam se nudi ovisit će o vašoj kreditnoj ocjeni. Zajmovi peer-to-peer obično nisu osigurani i često spadaju u istu kategoriju kao i osobni zajmovi. Ovo je vrsta koju čine expres pozajmice, osigurane preko vaše imovine, tako da morate biti vlasnik kuće (bilo da ste izravno vlasnik ili imate hipoteku) da biste ispunili uvjete. Te expres pozajmice mogu trajati do 25 godina. Ako ne nastavite s otplatom, zajmodavac će vas možda moći prisiliti da prodate dom i vratite dug. Vrsta kredita namijenjena je osobama s lošim kreditnim rejtingom ili bez kreditne povijesti. Zajam nije osiguran, ali netko drugi – rođak ili blizak prijatelj – jamči da će pokriti otplate ako ih ne uspijete izvršiti. Nažalost, ne možete usporediti zajmove s jamcima i Usporediti tržište. Oblik zajma omogućuje vam uklanjanje više postojećih dugova, efektivno ih prenoseći u jednu otplatu. Zajam za konsolidaciju duga može biti koristan za povratak na vrh vaših financija i nudi praktičnost jednog središnjeg duga, a ne praćenje mnogih. Međutim, važno je da ovu vrstu zajma pažljivo razmotrite. Kada uspoređujete zajmove, trebali biste provjeriti i usporediti kamatne stope i duljinu rokova za postojeće i potencijalne zajmove, kao i za sve druge dugove, kako biste osigurali koja opcija nudi najbolje stope u cjelini. Također je važno napomenuti da bi produljivanje roka zajma konsolidacijom postojećih dugova moglo rezultirati ukupnom većom plaćanjem.

Kako ostvariti expres pozajmice

Ako ste se već mučili dobiti zajam ili ste zabrinuti da će vas prvi put prihvatiti, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da budete prihvaćeni za expres pozajmice. Izgradite svoj kreditni rezultat: ako je vaš kreditni rezultat prenizak, možda će vam biti teško dobiti odobrenje za zajam. Zajmodavac će izvršiti kreditnu provjeru vaših financija kako bi utvrdio koliko ste dobro upravljali dugom u prošlosti. Dakle, pomaže vam da imate kreditnu datoteku u najboljem mogućem obliku. Prije podnošenja zahtjeva možete poduzeti korake za poboljšanje kreditne ocjene. Saznajte više o stvaranju kreditne ocjene prije odabiranja expres pozajmice. Pažljivo pogledajte zajmodavce: lagano pretražite različite zajmodavce ili upotrijebite našu provjeru uvjeta da biste stekli ideju hoće li vaš zahtjev uspjeti. Prijavite se samo za zajmodavce koji će vas najvjerojatnije prihvatiti. Ako imate lošu kreditnu sposobnost, možda ćete trebati potražiti specijalnog zajmodavca. Ne gledajte opciju posuđivanja ​​previše: zajmodavci će razmotriti pristupačnost vašeg zajma, pa ako želite posuditi više nego što možete vratiti, možda ćete odbiti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (236 ocjena)

Home » Expres pozajmice