Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mi dajemo kredite već danas!

Svi mi svakodnevno imamo potrebu za novcem. Prepoznajemo potrebu naših klijenata zato dajemo kredite do 12 mjesečnih rata. Zadovoljavate li naše uvjete koji su minimalni, čak i za 15 minuta od kada nam se obratite možete imati novac na svom tekućem računu. Biti uspješna osoba u svijetu businessa nije nimalo lako. Troškovi, davanja i ostali nameti koji vam se redovito nameću ponekad mogu biti takvi da jednostavno ne možete poslovati. Želite li biti u plusu i bez dugovanja obratite nam se s povjerenjem. Ne dozvolite si da riskirate vlastitu budućnost radi neplaćenih računa koji vam se svaki mjesec gomilaju.

Ako ste u potrazi za provjerenim i pouzdanim partnerom koji nudi kredite brzepozajmice.com su mjesto gdje ćete pronaći široku paletu inovativnih usluga koje mogu pomoći upravo vama.

Zanima vas kome dajemo kredite?

Mi dajemo kredite na jednostavan i brz način. Bez da odlazite u banku, čekate u redu, gužvate se i gubite svoje vrijeme obratite nam se putem interneta jer naše usluge su prilagođene pametnim telefonima, tabletima i kompjuteru. Bitna stavka za odobravanje kredita jesu minimalni uvjeti koje smo za vas postavili. Ako ih zadovoljite već za 15 minuta traženi iznos novca može biti isplaćen direktno na tekući račun. Dajemo kredite na rok otplate do 90 dana što je vrlo pozitivno ako računate da ćete brzo otplatiti novac koji ste pozajmili.

Dajemo kredite ljudima kojima prijeti ovrha i blokada

Ne dozvolite da vaši računi padnu pod ovrhu i blokadu. Prijete li vam ovrhe zbog kojih nećete moći normalno živjeti ovdje smo da vam pomognemo. Čak i ako se nalazite na crnoj listi zbog loše kreditne povijesti, ako već imate neki drugi kredit, to nije razlog da vas odbijemo i ne znači da ste kreditno nesposobni.

Naime, podizanje kredita je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Zašto koristiti baš našu financijsku uslugu dajemo kredite

Prema svakom od klijenata imamo individualan pristup koji je jednako profesionalan i korektan. S ciljem da odradimo posao na obostrano zadovoljstvo nastojimo vam pružiti brzu i sigurnu uslugu unutar 24 sata. Radimo bez prevara i sitnih slova tako da nas možete kontaktirati bez straha da ćemo vas prevariti. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj, te poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku možemo priskočiti u pomoć i ponuditi široku paletu inovativnih usluga koje redovito nadograđujemo

Uslugom dajemo kredite pokušavamo pomoći hrvatskim tvrtkama na inovativan način zahvaljujući kojem pozajmljujemo novac unutar 24 sata. Iskustvo naših djelatnika pomoći će vam da odaberete najbolju uslugu i dobijete kvalitetne financijske savjete koji će riješiti sve vaše probleme.

Mi dajemo kredite od 0-24 uz maksimalnu diskreciju i profesionalan pristup koji imamo prema svakom klijentu!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (263 ocjena)

Home » Dajemo kredite