Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kad nam novac hitno treba, teško je zadržati hladnu glavu. Ne razmišlja se o posljedicama već kako potrebnu svotu što prije nabaviti. Na internetu se pretražuju razni oglasi ne bi li se našao najpovoljniji način pozajmljivanja novca. Među pretragama se sve češće nalazi fraza „dajem novčane pozajmice“.

Čemu novčane pozajmice duguju popularnost?

Novčane pozajmice jedan su od najpopularnijih vrsta kreditiranja. Idealne su u hitnim i nepredvidivim situacijama zato što su lako dostupne. S obzirom na to da ih karakterizira manja svota novca i kratak rok otplate, one za financijske institucije ne predstavljaju prevelik rizik. Novčane pozajmice nemaju određenu namjenu što podnositelji zahtjeva iznimno cijene. Na taj način ne moraju opravdavati na što su posuđeni novac potrošili. Kontrola je u njihovim rukama.

„Dajem novčane pozajmice“ – Što se krije iza toga?

Kod pretraživanja fraza „dajem novčane pozajmice“ može se kriti svašta. To mogu biti legitimne kreditne kuće, ali i sumnjivi likovi koji novac posuđuju pod nevjerojatno visokim kamatama. Kad tražite „dajem novčane pozajmice“ valja pripaziti na to radi li se o financijskoj instituciji. Bolje je novac posuditi od institucija nego od privatnih osoba. Financijske institucije moraju slijediti određene zakone i podliježu određenim pravilima, dok privatne osobe mogu loviti u mutnom.

Kod odabira financijske institucije, osobito ako se radi o kreditnoj kući valja pripaziti na to ima li ista odobrenje za rad u Hrvatskoj. Crno tržište u posljednje vrijeme rapidno raste prvenstveno zato što novca isplaćuju u roku nekoliko sati i to bez ikakvog prethodnog potpisivanja ugovora. Sve to zvuči odlično u situacijama kad vam je novac hitno potreban, no kad se situacija smiri, ljudi često vide koliko su pogriješili.

Bez ikakvog pisanog dokumenta, mogućnosti za prevare su beskonačne. Može se muljati s posuđenom svotom novca, rokom otplate, kamatnom stopom…

„Dajem novčane pozajmice“ – kako izabrati najbolju?

U moru oglasa „dajem novčane pozajmice“ nakon provjere legitimnosti treba se fokusirati na one oglase koji imaju jasno naznačene uvjete pod kojima pozajmljuju novac. Trebali bi biti naznačeni sljedeći uvjeti: svota novca, rok otplate, kamatne stope, jamac/sudužnik, potvrda poslodavca, ovjera kod javnog bilježnika, rok isplate novca i slično.

Na taj način potencijalni klijent već pretraživanjem oglasa može odrediti zadovoljava li navedena kreditna kuće njegove uvjete. One koje ne zadovoljavaju mogu se eliminirati već u samom startu. Nakon toga se od odabranih zatraži ponuda i na temelju nekoliko njih odredi koja zadovoljava sve traženo.

Pritom se ne treba voditi tuđim potrebama i onime što njima odgovara. Čak i dobronamjerne savjete treba staviti sa strane i odlučiti u skladu s vlastitim potrebama.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (205 ocjena)

Home » Dajem novčane pozajmice