Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li vam je ikada zatrebao novac da ste razmišljali o tome kako brzo do gotovine? Nemate li u tom trenutku ušteđevinu ili osobu na koju se možete osloniti problem može postati još i veći. Troškovi ne pitaju da li ih možemo platiti ili ne možemo, oni jednostavno dolaze bilo nenadano kao popravak vozila ili troškovi liječenja, bilo kao redoviti mjesečni troškovi u obliku režija, hrane, benzina …

Brzo do gotovine možete doći na nekoliko načina, no što ako ste do kraja u minusu, vaši limiti na kartici su iskorišteni, a uz sve to imate i aktivan kredit u banci.

Uz Ferratumbank brzo do gotovine

Ferratum bank je mobilna banka koja posluje u svijetu i EU s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, te im pruža mogućnost brzog i sigurnog kreditiranja isključivo online, odnosno preko interneta. U Ferratum banci svaki građanin može poslati zahtjev, te ispuniti online obrazac za prijavu kako bi smo mogli razmotriti prijedlog o eventualnoj suradnji. Kada kažemo suradnja, mislimo na zajam novca, odnosno kreditiranje. Iako su uvjeti ovdje puno jednostavniji, ipak trebate zadovoljiti određene stavke želite li doći brzo do gotovine. Čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije novac može biti na vašem tekućem računu.

Brzo do gotovine u nekoliko koraka

Ono što je svakako prednost mobilnog bankarstva je to da se mi maksimalno prilagođavamo našim klijenima. Da bi ste zatražili novac ne trebate odlaziti iz svoje kuće ili stana, već je dovoljno ispuniti obrazac putem tableta, pametnog telefona ili kompjutera, a sve ostalo je na nama. Ova usluga je kratkoročna s maksimalnim otplatnim rokom do 150 dana, tj. 5 mjeseci.

Bez dodatne papirologije brzo do gotovine

Za razliku od nekih drugih mi svoje klijente ne opterećujemo nepotrebnom papirologijom, javnim bilježnicima i sličnom dokumentacijom gdje samo gubite dodatno novac koji vam ionako nedostaje kao i svoje dragocjeno vrijeme. Postoji niz razloga zašto vam treba brzo gotovina, no mi ne ulazimo u vašu privatnost niti nas to zanima, tako da nam se ne morate pravdati na što i na koga ćete trošit novac koji podignete od nas.

Do gotovine uz maksimalnu diskreciju

Roditelji, rodbina i prijatelji često znaju biti znatiželjni što vam ponekad može zasmetati, pogotovo u slučaju ako se radi o nekoj privatnoj i osjetljivoj stvari. Tada želite, uvjereni smo zaobići taj krug ljudi u velikom luku trudeći se da ne saznaju vaše financijske probleme. Uz FerratumBank možete doći brzo do gotovine u potpunom miru ne razmišljajući da li će netko saznati vaše probleme ili neće. Vaši podaci ne dijele se drugima već se čuvaju isključivo u našoj bazi i to za slučaj da i u budućnosti trebate našu pomoć. Tada ćete doći do gotovine još brže i još jednostavnije.

Obratite nam se za pomoć s punim povjerenjem jer mi smo rješenje kako brzo do gotovine.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (191 ocjena)

Home » Brzo do gotovine