Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko brzi zajam novca može biti presudan u određenim situacijama najbolje znaju oni koji su se u tome i našli. Život je nepredvidiv, a neplanirani troškovi ne biraju koga će pogoditi. Kao što to inače i bude, najčešće nam se trošak dogodi kada ga najmanje želimo i očekujemo. Planirali ste odlazak na more, a taman vam se pokvarilo vozilo? Kupili ste novi televizor, a ostali ste bez hladnjaka? Dočekala vas je plava kuverta ili opomena pred ovrhu koju morate hitno platiti.

Dolazite li doma svaki dan gledajući sa strahom u svoj poštanski sandučić tada je vrijeme za brzi zajam novca.

Ipak, kada je u pitanju brzi zajam novca savjetujemo vas da budete na oprezu i dobro čitate kod koga posuđujete novac. Ako se iz nekog razloga ne možete osloniti na svoju matičnu banku, nije smak svijeta i nije sve tako crno kako vam se možda na prvi pogled i čini. Pogledate li malo oko sebe postoji veliki broj oglasa i obavijesti gdje možete s minimalnim uvjetima podiči brze pozajmice i zajmove vrlo brzo.

Kako zatražiti brzi zajam novca?

Iako je danas veliki broj onih koji nude zajmove, dobro razmislite kome se obraćate. Provjerite tvrtku i partnera s kojim mislite poslovati kako kasnije ne biste požalili. FerratumBank sa svojim klijentima posluje isključivo online, odnosno preko interneta što znači da je usluga puno jednostavnija i brža. Da bi ste zatražili naš brzi zajam novca potrebno je ispuniti obrazac za prijavu te pričekati isplatu novca koja ide isključivo putem tekućeg računa.

Što je sve potrebno za zajam novca?

Za dobivanje zajma trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina), trebate imati redovita primanja (isključivo putem zaposlenja ili mirovine), stalno prebivalište u Hrvatskoj, mobilni telefon, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime te e-mail adresu. Također, obavezan je i odabir jednog od ponuđenih opcija jamstva (opcije “Imam Jamca” ili “Ne želim Jamca”).  Molimo pročitajte pažljivo naše Standardne uvjete Ugovora o kreditu prije nego što podnesete zahtjev za zajam.

Kako vračati brzi zajam novca?

Račun sa svim potrebnim podacima za vraćanje kredita biti će Vam dostavljen putem e-mail-a ili poštom najkasnije tjedan dana od dodjele kredita tj. zajma. Kredit/zajam ste obvezni vratiti do datuma dospijeća navedenog na računu.

FerratumBank je pomogao mnogima, može pomoći i vama. Brzi zajam koji možete dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije omogućit će vam da plaćate gotovinom i neopterećeno ostvarite sve svoje ciljeve ne zamarajući se financijskim brigama. Obratite nam se s punim povjerenjem.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (248 ocjena)

Home » Brzi zajam novca