Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas brzi euro krediti?

Kod nas možete zatražiti kredit u eurima koji će vam biti isplaćen i prije nego ste to očekivali!

U široku paletu usluga i financijskih proizvoda koju nudimo Hrvatskim građanima svakako se ubrajaju i brzi krediti u eurima. Ovo je vrlo tražena usluga jer osim što se brzo odobrava, vrlo je sigurna i pouzdana. Prilikom isplate euro kredita novac vam sjeda na tekući račun banke koji ne smije biti blokiran niti zaštićen.

Naši uvjeti poslovanja vrlo su jasni i za svakog klijenta su jednaki bez iznimaka. To nam dopušta da i dalje profesionalno poslujemo i nastavljamo se razvijati u smjeru u kojem smo od samo početka i započeli. Mislili smo na sve pa tako i na vrijeme potrebno za prijavu i odobrenje kredita. Kako bi smo bili u prednosti i izbacili smo svu nepotrebnu dokumentaciju koja vam je do sada uzimala vrijeme i novac. Brzi euro krediti su u biti brzi gotovinski krediti u eurima.

Brzi euro krediti mogu se zatražiti kroz dvije opcije

Naime, podizanje kredita je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Euro krediti za one koji su na crnoj listi

Sve osobe koju su na crnoj listi također mogu postati našim klijentom. Svjesni činjenice i okolnosti u Hrvatskoj omogućili smo da i kreditno nesposobnim osobama pružimo priliku da svoje novčane probleme riješe što prije. Mi cjenimo novac od klijenta i priliku koju nam je pružio kako bi smo mu pomogli, zato radimo profesionalno što pokazuje i veliki broj građana kojima smo do sada pomogli. Znajući kako u svakom trenutku mogu računati na nas i na brzu isplatu povjerenje nam pružaju građani iz EU i svijeta kojima smo u mogućnosti uvijek priskočiti u pomoć.

Do euro kredita možete doći online

Poslovanje preko interneta daje nam više mogućnost i prednosti koju najviše osjete naši klijenti. Uslugu smo prilagodili tako da nam se jednostavno možete obratiti putem pc-a, tableta ili pametnog telefona onda kada za to osjetite potrebu. Bez pritiska, stresa i žurbe u tišini svoga doma imate priliku ispuniti zahtjev i poslati nam ga na uvid.

Zašto euro krediti kod nas

Prije svega mi ne poslujemo na crno niti nam je u cilju da vas prevarimo. Poštujući zakone i pravila bez imalo straha možete nam se javiti za financijsku pomoć. Brzi euro krediti jedna su od usluga u širokoj ponudi koju imamo za sve vas. Tražite li provjerenog partnera na kojeg možete računati u bilo kojem trenutku vjerujemo kako ste ga pronašli. Srž našeg poslovanja je klijent i njegovo zadovoljstvo čime se vodimo u našim svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima.

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (246 ocjena)

Home » Brzi euro krediti