Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit za nezaposlene

Uvjeti za brzi kredit za nezaposlene

Većina zajmodavaca također preferira kreditna izvješća koja nemaju negativne događaje poput bankrota ili ovrha. Zajmodavci obično postavljaju minimalne kreditne zahtjeve za različite vrste zajmova i rezerviraju svoje najbolje ponude zajmova – one s najnižim kamatnim stopama i naknadama – za zajmoprimce s rezultatima u vrlo dobrim ili iznimnim rasponima. Ne mora biti iz plaće, ali morate imati jedan ili više izvora prihoda koji su pouzdani i dovoljni za pokrivanje mjesečnih troškova, a preostalo vam je dovoljno za pokrivanje uplata za brzi kredit za nezaposlene. Popis izvora prihoda koje zajmodavci smatraju prihvatljivima potražite u nastavku bez obzira što je to brzi kredit za nezaposlene. Loša kreditna sposobnost ne bi vas trebala spriječiti u primanju kredita, čak i ako ste trenutno bez posla. Međutim, morat ćete pokazati neki oblik dohotka, poput socijalne skrbi, invalidnine ili naknade za nezaposlene, potkrijepljen izvodima iz banke, izvodima o investicijskim računima ili drugim dokumentima koji pokazuju izvore prihoda.

Prijava za brzi kredit za nezaposlene

Naknade za nezaposlenost mogu vam pomoći da financijski ostanete na površini kada se nalazite između poslova. Državni program osiguranja od nezaposlenosti možda će vam moći pomoći u određenim okolnostima. Da biste se kvalificirali za brzi kredit za nezaposlene, morate ispuniti uvjete za ispunjavanje uvjeta svoje države. Svaka država upravlja vlastitim programom, pa će uvjeti kvalifikacije ovisiti o mjestu vašeg stanovanja. Možete saznati više o naknadama za nezaposlene u državi i postupku prijave za brzi kredit za nezaposlene. Ako su stope nezaposlenosti visoke na vašem području, vaša država može pružiti produžene naknade. Proširene naknade traju 13 tjedana i mogu se primijeniti samo nakon isteka bilo koje redovne naknade za nezaposlene koju primate. Nisu svi kvalificirani za proširene pogodnosti, pa ćete morati provjeriti sa svojom državom da biste saznali više o postupku kvalifikacije. Zajedno s naknadama za nezaposlenost, država također nudi razne vrste programa pomoći koji mogu potencijalno pomoći u pokrivanju vaših životnih troškova.

Što uzeti u obzir za brzi kredit za nezaposlene

Ovisno o prirodi i opsegu vaših izvora prihoda, zajmodavci mogu razmotriti razlog vaše nezaposlenosti zbog opreza, što bi moglo dovesti do njihove promjene ponude kredita na nekoliko načina, uključujući: smanjivanje iznosa kredita za koji ispunjavate uvjete, očekujući potpunu otplatu kredita u kraćem vremenskom razdoblju, naplaćivanje viših kamatnih stopa i mogućih naknada za pokretanje računa kako bi se nadoknadili troškovi traženja plaćanja ako podmirite brzi kredit za nezaposlene te zahtjev za plaćanjem pomoću automatskih odbitka s vašeg bankovnog računa kako biste smanjili šanse da ćete propustiti uplatu. Prije nego što se prijavite za brzi kredit za nezaposlene, razmislite jeste li iscrpili svoje ostale mogućnosti. To uključuje prikupljanje osiguranja za slučaj nezaposlenosti, socijalne pomoći i pomoć obitelji i prijatelja. Ako odlučite da vam treba zajam, imat ćete izbornik, kao što su osobni zajmovi, gotovinski predujmovi i kreditne linije. Pokazat ćemo vam najbolje osobne zajmove na mreži koji su trenutno dostupni ako ste nezaposleni i vaša je kreditna sposobnost loša, plus razgovarat ćemo o alternativnim vrstama zajmova.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (211 ocjena)

Home » Brzi kredit za nezaposlene