Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit za blokirane

Brzi kredit za blokirane, dostupnost kredita

Krediti za one bez kreditne sposobnosti su nastali radi potrebe za kreditima sa strane građana koji nažalost nisu kreditno sposobni. Prezaduženost mnogima od nas stvara probleme. Skuplji životni standard, gubitak posla, smanjenje plaće, razni dugovi, sve ovo dovodi mnoge u situaciju zvanu blokada računa. Banke vas mogu blokirati radi raznih dugovanja poput kredita, minusa po tekućem računu, ili neplaćenih računa. Dugovanja se nekad prodaju agencijama za naplatu potraživanja, i tada dolazi do ovršnih postupaka. Brzi kredit za blokirane je namijenjen svim građanima koji imaju blokadu ili im prijeti blokada radi neplaćanja obaveza. Brzi kredit za blokirane je najbolja opcija financiranja za one koji nemaju kreditnu sposobnost ili su zapisani u HROKu radi svoje financijske prošlosti. Loša dužnička reputacija nije bitna za dobivanje navedenog kredita. Kreditne agencije/kuće posluju na sasvim drugačiji način nego ostale financijske institucije, i upravo radi takvog oblika poslovanja nude mogućnost mnogim građanima da „očiste“ svoje račune i žive bez dugovanja.

Brzi kredit za blokirane, što morate znati o kreditu

Svi znamo kako krediti funkcioniraju i koja je njihova namjena u današnjem svijetu. Ako su vam online krediti nova stvar s kojom se susrećete, naravno da postoje određene stvari koje morate znati. Što je brzi kredit za blokirane? Online zajmodavci koji su u biti kreditne agencije/kuće ne provjeravaju vašu kreditnu sposobnost, što znači da možete realizirati kredit bez straha od odbijanja. Brzi kredit za blokirane je najpovoljniji nenamjenski kredit kojeg možete ostvariti na jednostavan način. Koje su karakteristike navedenog kredita? Odobrenje kredita bez HROKa je moguće, ali samim time određeni zajmodavci dosta riskiraju. Upravo iz tog razloga je navedeni kredit manjeg iznosa i kraćeg roka dospijeća. Važno je naglasiti da kamatne stope mogu biti 0%, što znači da vratite točno posuđeni iznos bez ikakvih naknada. Da li je sigurno podizati kredit preko interneta? Mnogima još dan danas ovo zvuči nevjerojatno, no imajte na umu da i razne banke posluju putem internet bankarstva i nude mogućnost prijave za kredite online. Podizanje kredita preko interneta je sasvim sigurno. Zaštićeni ste putem prava potrošača. Koje je vrijeme isplate kredita za blokirane? Pošto se radi o brzom kreditu, vrijeme isplate je svega nekoliko minuta nakon odobrenja kredita. Što je potrebno za prijavu navedenog kredita? Potrebna vam je dobra internet veza, osobna iskaznica i broj tekućeg računa. Za svaki slučaj pripremite i platne liste. Na stranici zajmodavca ćete ispunjavati zahtjev s osobnim podacima, isto tako odredit ćete željeni iznos kredita i otplate koji će se nalaziti u ugovoru. Za kraj ćete priložiti traženu dokumentaciju i čekati odobrenje kredita.

Brzi kredit za blokirane, prijava za kredit

Iako je sama procedura prijave za bilo kakav online kredit sasvim jednostavan, mnogi ne obrate pažnju na bitne stvari. Što je bitno znati prije prijave za online kredit? Ako tražite brzi kredit za blokirane, vjerojatno ste u blokadi računa. Tada je bitno da napravite financijski plan, stavite na papir svoje prihode i rashode i po njemu ćete vidjeti koji iznos kredita vam najviše odgovara. Teško je ponekad znati koji se online kredit najviše isplati kada svi naglašavaju da su brzi i da se najviše isplate, zato je od iznimne važnosti da ste dobro upoznati s funkcioniranjem kredita i kamata. Brzi kredit za blokirane možete potražiti sami ili putem raznih web stranica koje vam automatski rade ponudu i usporedbu kredita u rangu koji vama najviše odgovara. Što onda? Kada pronađete kredit koji vam najviše odgovara, posjetit ćete stranicu online zajmodavca i registrirati se na nju. Nakon procesa registracije vi određujete pomoću kreditnog kalkulatora iznos kredita i rok otplate, ovdje vam se odmah pokazuje iznos kamata koji ćete morati platiti. Navedeni iznos i rok otplate će se nalaziti u ugovoru između vas i zajmodavca. Zatim ispunjavate obrazac sa osnovnim podacima i prilažete traženu dokumentaciju. Ako je sve u redu, zajmodavac vam se javlja unutar par minuta i novac vam se isplaćuje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (233 ocjena)

Home » Brzi kredit za blokirane