Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U našoj ponudi nalazi se brze male pozajmice i to BEZ GARANCIJE. Bez obzira što posjedujete u svom vlasništvu možemo vam odobriti pozajmice bez pologa i bez ugovora! Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo vam unutar 24 sata od kada nam dostavite potpisanu dokumentaciju.

Brze male pozajmice su kratkoročne pozajmice s rokom otplate do 12 mjeseci koje ne zahtijevaju od vas nikakvu papirologiju, potvrde javnih bilježnika, poslodavaca i ostalu dokumentaciju.

Brze male pozajmica se isplaćujemo na tekući račun

Cjelokupno poslovanje vodimo vrlo profesionalno i transparentno, tako da je svaki klijent unaprijed upoznat sa svim troškovima vračanja pozajmice. Brze male pozajmice isplaćujemo isključivo na tekući račun koji mora biti valjan i može biti otvoren u bilo kojoj banci. Bez skrivenih rečenica i sitih slova do novca već u jednom danu.

Minimalni uvjeti potrebni su da bi se odobrila brza mala pozajmica

Kako bi se isplatile brze male pozajmica za vas smo pripremili obrazac za prijavu koji će vam oduzeti tek nekoliko minuta vremena. Uz osnovnu dokumentaciju i minimalne uvijete koje morate ispuniti kako bi ste dobili pozajmicu ne tražimo vas ništa drugo. Nije nam bitna vaša kreditna povijest, stanje na tekućem računu, da li već imate negdje otvoren kredit. Uvjeti za dobivanje novaca u bankama i kod nas su potpuno različiti.

Svoje klijente ne odbijamo lako. Nastojimo pomoći svakoj osobi koja nam se obrati, te joj pružiti što sigurniju i brzu uslugu među kojom je i usluga pozajmica vlasniku poduzeća. Osigurajte novac na svom računu i pokrijte troškove. Našim se uslugama imate priliku financijski oporaviti i krenuti iz početka.

Brze male pozajmice odobravaju se putem interneta

Poslujemo isključivo online jer ovo je najbrži i najsigurniji način poslovanja. Brze male pozajmice mogu se zatražiti putem pc-a, tableta ili telefona bez obzira gdje bili. Ovo je velika prednost jer ne gubite vrijeme i novac. Bez papira i kucanja po vratima, čekanja u redovima u svega nekoliko minuta pošaljite zahtjev za pozajmicom.

Preko 2 000 000 korisnika u EU i svijetu koristi naše usluge, što je dovoljan dokaz da poslujemo profesionalno, diskretno i sigurno.

Novo u ponudi – brze male pozajmice putem SMS-a

Stalnim razvojem i širenjem naših usluga omogućili smo da se brze male pozajmice mogu zatražiti i slanjem sms koda. Ova usluga prva je u Hrvatskoj i kao takva ponosni smo što je u našoj ponudi. Korisnik sms usluge može biti svatko tko je prvi puta zatražio pozajmice preko interneta i u cijelosti ih isplatio te svaki sljedeći put to može učiniti još brže i još jednostavnije, odnosno preko sms-a.

Širokom paletom inovativnih usluga na jedinstven način smo predstavili svoje poslovanje u Hrvatskoj čiju kvalitetu svakim danom prepoznaje sve više i više ljudi

Brze male pozajmice su diskretna usluga i ne morate se bojati da ćemo vaše podatke dijeliti s drugima. Želite li u miru i bez straha doći do novaca to možete učiniti na našoj stranici i s našim uslugama. Jednom kada vam odobrimo pozajmice, svaki sljedeći put to će biti još brže i još jednostavnije. Zato nam se obratite s povjerenjem i dođite do novca već danas!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (207 ocjena)

Home » Brze male pozajmice