Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebate brze internetske pozajmice?

Naše usluge su posebno prilagođene za sve one koji imaju loš kreditni rejting zbog čega teško mogu doći do bilo kakve pozajmice. Jedno od najčešćih pitanja prilikom prijave za kredit u bankama je dali ste prijavljeni na određeno ili neodređeno. Veliki broj ljudi u zemlji je zaposleno na određeno vrijeme i to je veliki problem kod podizanja kredita i pozajmica.

Naši uvjeti su minimalni tako da kod nas bez problema možete podići brze internetske pozajmice, te si tako priuštiti novac već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Svima nam se barem jednom dogodilo da smo ostali bez novaca, te su nam nepredviđeni troškovi stvorili probleme kojima se nismo nadali. Novac koji toliko trebate u tim trenucima čini se kao da je miljama daleko.

Ne morate biti rob svojih poslodavaca koji vas ne žele zaposliti na neodređeno, koji vam isplaćuju polovičnu plaću na račun i time vas čine kreditno nesposobnim, obratite nam se s povjerenjem jer mi ćemo vam isplatiti brze internetske pozajmice  na rate.

Brze internetske pozajmice već za 15 minuta!

Prednost naših usluga je u tome što su one brze. Kod nas nema čekanja, dodatnih troškova i papirologije. Jednostavnim ispunjavanjem prijavnice u svega 2 minute vremena pošaljite nam zahtjev za odobrenjem brze internetske pozajmice. Ako zadovoljavate minimalne uvjete novac na vašem tekućem računu može biti isplaćen već za 15 minuta od vremena kada nam dostavite potpisanu dokumentaciju. Isplata pozajmice u gotovini isključivo se vrši elektronskim putem na vaš račun, što je ujedno najsigurniji i najbrži način da dobijete svoj novac.

Ne dozvolite da vam manjak novaca stvara probleme! Riješite stare dugove, otplatite sve račune, popravite svoj automobil, otiđite na odmor. Naše usluge su diskretne, što znači da Vas nikada nećemo pitati za što vam je potreban novac. Sve informacije koje nam date su povjerljive, tako da vaši prijatelji i rodbina ne moraju znati da ste pozajmili novac.

Zašto brze internetske pozajmice kod nas?

Obratite na se jer mi smo vodeći pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne brze pozajmice.

Mi radimo online, putem interneta što znači da s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku s tableta, kompjutera ili mobitela možete zatražiti pozajmicu. Pri tome ne gledamo dali ste zaposleni za stalno ili na određeno. Ovjere od vaše firme nam jednostavno nisu potrebne. Potrebna nam je zadnja platna lista i broj važećeg tekućeg računa koji možete imati otvoren u bilo kojoj banci. Klijente ne odbijamo, nego im pružamo priliku da se financijski oporave, pomažući im svojim brzim uslugama.

Brze internetske pozajmice možete dobiti direktno iz svog doma, bez da ikuda odlazite, čekate u redovima, gužvate se po šalterima i trošite novac na javne bilježnike. Smanjite strest i neugodnosti koje možete imati ako pitate rodbinu ili prijatelje da vam pozajme novac.

Za odluku o odobrenju internetske pozajmice potrebno je tek nekoliko minuta, a za prijavu su tražimo samo najosnovnije dokumente!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (215 ocjena)

Home » Brze internetske pozajmice