Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:45
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebate hitno pozajmicu?

Za vas smo osigurali bankovne pozajmice online. Svi građani mogu nam se javiti i zatražiti novčanu pomoć koju isplaćujemo isključivo na tekući račun. Da bi smo isplatiti bankovne pozajmice morate ispuniti minimalne uvijete koje smo za vas postavili.

Kako do bankovne pozajmice online

Prije svega vaš tekući račun na koji primate plaću ne smije biti u blokadi i morate imati redovita primanja, odnosno plaču na svom računu. Bankovne pozajmice online ne isplaćujemo na blokirani račun! Ovo su u biti jednostavni i minimalni uvjeti koje morate ispunjavati kako bi smo vam unutar 24 sata uplatili traženi iznos pozajmice. Sve ostale uvjete kao i potrebne podatke možete vidjeti na našoj prijavnici. Za ispunjenje zahtjeva potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta vremena kako bi smo započeli s obradom bankovne bankovne pozajmice online.

Vama ili vašem bližnjem je potrebna pomoć? Trebate kupiti novi kuhinjski uređaj, obnoviti spavaću sobu ili popraviti vozilo, zatvoriti stara dugovanja kako bi ste krenuli iz početka? Ne brinite se jer mi vam možemo pomoći da u vrlo kratkom vremenu napravite ono što želite. Odobravamo bankovne pozajmice do 12 rata.

Bankovne pozajmice online čak i ako ste na crnoj listi i minusu

Nalazite li se u svojoj banci na crnoj listi ili imate nedozvoljeni minus? Korisnik ste već jednog ili više kredita? Banke vam u tom slučaju neće moći pomoći i vrlo lako će vas odbiti. Mi svoje klijente ne odbijamo na način kao što to rade drugi! Bankovne pozajmice online odobravamo ne provjeravajući vašu kreditnu povijest. Da bi smo vam isplatili pozajmicu ne tražimo vas potvrde javnih bilježnika, izvatke iz banaka niti dodatno osiguranje. Radimo brzo i profesionalno s ciljem da vam što prije pomognemo, te isplatimo pozajmicu na račun.

Zašto bankovne pozajmice online kod nas

Bankovne pozajmice online kod nas možete zatražiti bez straha da ćete biti prevareni. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku možemo priskočiti u pomoć i ponuditi jednu od naših usluga. Bankovne pozajmice online su nova i inovativna usluga u Hrvatskoj kojom nastojimo pomoći svim obrtnicima koji se nalaze u financijski nepovoljnoj situaciji, bilo privatno ili poslovno. Široka paleta naših usluga omogućila nam je da na obostrano zadovoljstvo poslujemo s različitim vrstama klijenata širom svijeta prikupljajući tako jedno novo iskustvo u financiranju koje nam pomaže da redovito napredujemo i stvaramo nove usluge.

Bankovne pozajmice online zatražite putem interneta

Kao i sve naše druge usluge tako i bankovne pozajmice online možete zatražiti putem interneta u svega nekoliko koraka. Za pristup našoj stranici dovoljna vam je internet veza, vaše vrijeme i pametan telefon, kompjuter ili tablet. Zaboravite gubljenje vremena, stajanje u redovima, čekanje, gužvanje i sve što vam je do sada išlo na živce. Online poslovanjem ubrzavamo proces kojim možete zatražiti pozajmice za obrtnike štedeći vaše vrijeme i novac. Svi naši djelatnici su educirani i posjeduju znanje i iskustvo koje će vam pomoći u daljnjem financiranju kako bi ste odabrali uslugu koja vam najviše odgovara.

Diskretan i profesionalan pristup koji imamo prema svojim klijentima ne daje nam za pravo da vam postavljamo neugodna pitanja, privatna pitanja i sve ono zbog čega bi mogli požaliti što ste nam se javili. Također svi vaši podaci se strogo čuvaju i ne dijele s drugima tako da su pozajmice za obrtnike kao i sve ostale naše usluge vrlo povjerljive između nas i klijenata! Obratite nam se s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (138 ocjena)

Home » Bankovne pozajmice online