Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Na hrvatskom tržištu rada najugroženija skupina su mladi koji su netom završili školu ili fakultet. Poslodavci nisu oduševljeni zapošljavanjem radnika koji nemaju iskustva, a ako se odluče za njih nude im pripravnički staž i minimalnu plaću. Kao takvi godinama sve dok ne dobiju stalno zaposlenje, nisu u mogućnosti dići krediti ili brze pozajmice bez zaloga i uplate unaprijed. Većina banka traži pokretninu, nekretninu ili policu životnog osiguranja, a mladi najčešće ništa od toga ni nemaju. Samim time mogućnosti kreditiranja su im limitirane.

Što se krije iza zaloga?

Zalog je oblik osiguranja koji tražitelj kredita ustupa financijskoj ustanovi u slučaju nemogućnosti otplate kredita, zajma ili pozajmice. Instrumentima osiguranja ili zalogom smatraju se nekretnine, pokretnine, police životnog osiguranja ili korištenje jamca i sudužnika. Posljednje je ujedno i najčešće, što znači ako tražitelj kredita ne može više isti otplaćivati, jamac ili sudužnik preuzimaju njegovu obavezu.

Kako do pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed?

Kreditne kuće u svojoj ponudi imaju pozajmice bez zaloga i uplatu unaprijed. To je relativna novina na tržištu zato što banke, osobito kod lošije kreditne sposobnosti obavezno traže zalog. Pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed funkcioniraju tako da se kao osiguranje naplate potraživanja koristi samo visina mjesečnih primanja. Većinom se radi o manjim iznosima i na kraći vremenski rok otplate.

Zahtjev za pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed može se poslati putem interneta. Brzo, jednostavno i efikasno. Kompletna papirologija je maksimalno pojednostavljena i svedena na dokumente za koje nije potrebno dodatno obilaziti razne institucije. Od dokumentacije preko stranice kreditne kuće je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i po potrebi posljednje tri platne odnosno mirovinske liste.

Što sve saniraju pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed?

Pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed su nenamjenske što znači da se sredstva mogu koristiti po želji. Od neplaniranih troškova poput popravaka auta, renovacije interijera, svadbi, kumstava, bolničkih troškova do ispunjenja nekih vlastititih želja koje si prije niste mogli priuštiti, pozajmice bez zaloga i upalata unaprijed predstavljaju optimalno rješenje za financijske poteškoće.

Koliko brzo pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed sjedaju na račun?

Pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed po obradi zahtjeva sjedaju na tekući račun u najkraćem mogućem roku. To može biti između 15 minuta i 24 sata, s time da taj rok nikad nije dulji od jednog dana. Što znači da novac sjeda u jednom danu i možete s njim raspolagati kako god vas je volja. Kreditna kuća ne određuje namjenu zbog čega je ova vrsta kreditiranja iznimno popularna.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (218 ocjena)

Home » Pozajmice bez zaloga i uplata unaprijed