Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 26.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez dokumentacije

Brzi krediti bez dokumentacije kao opcija

Čak i ako nemate bankovni račun, brzi krediti bez dokumentacije vam nude to da samo trebate imati plaću ili mirovinu da biste tražili od 3. 000 do 20. 000 eura, koji će se otplatiti između najmanje 24 rate (2 godine ) i najviše 96 rata (8 godina). I ako želite, nećete morati slati nikakvu financijsku dokumentaciju da biste se prijavili za ovaj brzi mrežni kredit, jer ćemo provjeriti vaše financijske detalje povezivanjem s vašom uobičajenom bankom na siguran i anoniman način pomoću vlastite lozinke za prijavu. Na ovaj način novac možete dobiti za otprilike 8 radnih sati na računu po vašem izboru. Ali ako želite, možete se prijaviti i za brzi kredit tako što ćete nam poslati dokumentaciju (ID broj, plaću, radnu povijest itd. ). Prikazat će vam se iznos zajma, kamatna stopa, ukupna kamata koja se plaća i detalji kao što su broj otplata, datumi početka i završetka zajma. Potrebno je više informacija ako vas zanimaju brzi krediti bez dokumentacije. Zajmodavac nema dovoljno podataka za donošenje jasne odluke i trebat će vam da pružite dodatne informacije ili komentare.
Ako dobijete povratnu informaciju o odbijenici, postupite kao što je navedeno slijedeće. Nažalost, nije odobren svaki zahtjev za zajam. Ako je vaš zajam odbijen, trebali biste razmotriti pregled svoje kreditne datoteke i potencijalno poduzeti korake za poboljšanje kreditne ocjene.

Brzi krediti bez dokumentacije prijava

Ispunite naš kratki obrazac za prijavu koju zahtijevaju brzi krediti bez dokumentacije. Vaš zahtjev šaljemo opsežnoj komisiji zajmodavaca kako bismo pronašli onu koja će vjerojatno odobriti vašu prijavu – to ne utječe na vašu kreditnu ocjenu. Ako pronađemo zajmodavca za vas, preusmjerit ćemo vas na njihovo web mjesto kako biste upotpunili vašu prijavu s njima. Ako u ovom trenutku odlučite nastaviti s prijavom, zajmodavac će morati izvršiti provjeru kreditne sposobnosti prije nego što odobri zajam.
Ako zajmodavac odobri vaš zahtjev, novac bi mogao biti poslan vašoj banci za nekoliko minuta uz brz postupak prijave. Popunjavanje mrežnog obrasca za prijavu obično je jednostavno i znači da biste trebali brzo dobiti odluku o svom zahtjevu za zajam (obično za nekoliko minuta). Kada predate zahtjev za ono što nude brzi krediti bez dokumentacije trebat ćete dostaviti samo: iznos pozajmice, osobni podatke, adresu, stambeni status, status zaposlenosti te detalje bankovnog računa. Ovi su krediti namijenjeni da ljudima što prije dođu do novca kako bi mogli riješiti financijsku krizu. Nažalost, mnogi ljudi s lošim kreditnim rejtingom često trebaju kratkotrajnu financijsku pomoć. Ako imate lošu kreditnu sposobnost, zajmodavci mogu biti oprezniji pri pozajmljivanju, ali većina skupih kratkoročnih davatelja kredita postavlja kamatne stope koje uzimaju u obzir dodatni rizik.

Brzi krediti bez dokumentacije i što nakon odobrenja

Ako je vaša prijava koju zahtijevaju brzi krediti bez dokumentacije odobrena, možda ćete trebati potvrditi nekoliko detalja i od vas će se možda zatražiti da pokažete dokaz o svom prihodu na platnoj listi ili bankovnom izvodu. Ako ste zadovoljni ponudom, potpišite sporazum i dovršite postupak. Dobro je imati svoj mobilni telefon pri ruci jer će vam se možda poslati i PIN kôd za potvrdu vašeg elektroničkog ugovora o zajmu. Za većinu zajmodavaca na našoj ploči sve se može obaviti elektroničkim putem. To znači da ćete uštedjeti vrijeme jer nećete morati ispisivati ​​dokumente, potpisivati ​​ih i vraćati poštom. Nakon što zajmodavac dobije sve što im treba, novac se prebacuje izravno na vaš bankovni račun. Ako odlučite otplatiti cijeli ili dio kredita prije isteka roka navedenog u prijavi, morat ćete platiti naknadu za prijevremenu otplatu od 0, 50% neplaćene glavnice ako preostane manje od 12 mjeseci za isplatu kada su u pitanju brzi krediti bez dokumentacije, ili 1% ako ostane više od 12 mjeseci.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (178 ocjena)

Home » Brzi krediti bez dokumentacije