Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tržište rada je itekako rizično. Svatko od nas barem jednom se suočio s otkazom ili lošim poslovanjem tvrtke zbog čega su prepolovljene plaće ili sam broj radnika. Unatoč valu iseljavanja i manjku radne snage, mnogi pri pronalasku novog zaposlenja nisu u mogućnosti odmah dobiti ugovor na neodređeno te trenutno postati kreditno sposobni. Poslodavci nude ugovore na određeno vrijeme, honorarne ugovore, rad preko studentskih ugovora, rad na crno, produljenje probnog roka i slično. To smanjuje manevar za traženje kredita, barem kad su banke u pitanju.

Krediti bez stalnog zaposlenja – kakav je stav banaka?

Banke funkcioniraju na temelju procjene rizika, što znači da svatko tko je zaposlen na određeno vrijeme predstavlja veći rizik od onog zaposlenog na neodređeno. Strah da im ugovor neće biti produžen pa samim time neće imati novca za podmirenje dugova, nešto je što banke nisu spremne podnijeti. Naročito ako su u pitanju djelatnici koji su zaposleni tek nekoliko mjeseci. Banke tek pod određenim uvjetima izdaju kredite bez stalnog zaposlenja. Krediti bez stalnog zaposlenja dostupni su radnicima koji su minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme i to u jednoj te istoj tvrtki. Tako strogo postavljeni uvjeti ograničavaju broj radnika koji mogu zatražiti kredite bez stalnog zaposlenja.

Krediti bez stalnog zaposlenja – kakav je stav kreditnih kuća?

Kreditne kuće bolje su se prilagodile potrebama tržišta. S obzirom da trećina zaposlenih u Hrvatskoj ima ugovor na određeno, samim time su si povećale listu potencijalnih klijenata. One u svojoj ponudi imaju kredite bez stalnog zaposlenja. Riječ je o nenamjenskim i kratkoročnim kreditima koji pokrivaju sve, od rupa u budžetu do neplaniranih troškova. Njihova je najveća prednost što ih se jako brzo može dobiti i još brže otplatiti.

Nema bespotrebnih kompliciranja i uplitanja sporednih strana u cijelu priču. Nema uvlačenja poslodavaca i dostavljanje potvrda, administrativnih zabrana i sličnih zahtjeva. Dovoljan dokaz financijske urednosti su kartica tekuće računa, osobna iskaznica i posljednje tri platne liste.

Kako do kredita bez stalnog zaposlenja

Realizacija kredita bez stalnog zaposlenja u kreditnim kućama ide isključivo online putem. Na odlaske u poslovnice i čekanje u dugim redovima možete odmah zaboraviti. Cijela procedura je maksimalno olakšana, a sve s ciljem što brže isplate novca. Čim nema bespotrebnih međukoraka, realizacija može biti gotova u jednom danu. Zahtjev se odobrava po provjeri dokumentacije, a ugovor potpisuje skidanjem sa stranice. Isti se ne mora ovjeriti kod javnog bilježnika, čime se osim vremena štedi i novac. Krediti bez stalnog zaposlenja, ako je sve u redu, na račun sjedaju u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (305 ocjena)

Home » Krediti bez stalnog zaposlenja