Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 26.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Keš pozajmice

Kakve su keš pozajmice

Osobni zajmovi, poznati i kao keš pozajmice bez osiguranja, su mjesta kada posudite novčani iznos od zajmodavca i pristanete ga vratiti tijekom određenog vremenskog razdoblja u fiksnim mjesečnim otplatama. Zajmodavac će vam naplatiti kamatu kao naknadu za posudbu novca, tako da vraćate posuđeni iznos plus kamate. Prednost je što unaprijed dobivate novac, ali trošak kupnje možete raspodijeliti na nekoliko mjeseci ili godina. Ovaj vodič detaljno opisuje najjeftinije keš pozajmice, ali također govori i jesu li druge mogućnosti financiranja, poput kreditnih kartica, možda jeftinije za vas. Osim toga, imamo pametni kalkulator za prihvat kredita koji vam može reći koji će vas zajmodavci vjerojatno prihvatiti prije nego što se prijavite. Posudite samo onoliko koliko vam je potrebno, a zatim vratite što je brže moguće. Formula je jednostavna: posudite što manje, vratite što je brže moguće. Da biste izbjegli komplikacije, svoje posudbe uvijek temeljite na onome što si možete priuštiti da vratite (po mogućnosti nakon što napravite proračun), jer previše zaduživanja može dovesti do toga da dugovi izmaknu kontroli.

Kako odabrati keš pozajmice

Ako se trudite platiti postojeći zajam zbog koronavirusa, zajmodavci bi trebali pružiti podršku. Ipak, pomoć za blagdansko plaćanje za odmor koja je nekad bila dostupna završila je. Dakle, ako se sada trudite platiti kredit ili odlazite na dogovoreni godišnji odmor, zajmodavci bi sada trebali pružiti „prilagođenu podršku“ kroz keš pozajmice. Prema tome, mogli biste vam ponuditi (daljnji) godišnji odmor ili razdoblje smanjenih plaćanja, smanjenu kamatu ili plan otplate – zajmodavci bi trebali uzeti u obzir koliko si možete priuštiti i kako će se vaše financije vjerojatno promijeniti u bliskoj budućnosti. Od davatelja usluga se očekuje da će svaku kreditnu pomoć koju vam pružaju prijaviti koja bi mogla utjecati na vašu buduću kreditnu sposobnost. Ipak, nemojte dopustiti da vas to spriječi u kontaktiranju vašeg davatelja – nedostatak plaćanja ili neplaćanje vjerojatno će imati daleko gori učinak. Ako vam je davatelj kredita naplatio pogrešan iznos, uzeo pogrešan iznos u plaćanju ili je njegova usluga bila okrutna, tada ne morate patiti u tišini. Uvijek je vrijedno prvo pokušati nazvati zajmodavca da biste vidjeli može li vam pomoći, ali ako ne može (ili neće) ili vam se ne javi. Takve keš pozajmice nisu sigurne.

Kako se prijaviti za keš pozajmice

Keš pozajmice mogu biti učinkovit način dobivanja financijske pomoći kad vam zatreba, ali samo ako je koristite na pravi način. To znači da se pobrinite za otplate koje ćete trebati izvršavati svakog mjeseca, zajedno s bilo kojim drugim financijskim obvezama koje već imate. Da biste pronašli prave keš pozajmice za sebe, odaberite koliko želite posuditi, na koliko dugo, a mi ćemo vam pokazati najbolje stope zajma u ponudi prema vašim okolnostima. Usporedba kredita je jednostavna. Ako niste sigurni što vam treba, pročitajte naše vodiče da biste saznali više. Istražite koliko želite posuditi i na koliko dugo, kao i za što vam je potreban zajam, na primjer, konsolidacija duga, financiranje automobila ili poboljšanja kuće. Potrebne informacije koje će od vas tražiti su vaše ime, adresa, datum rođenja, plus podaci o vašem prihodu. Pronaći će vašu kreditnu datoteku kako bismo vam mogli pokazati zajmove za koje ćete vjerojatno biti prihvaćeni. Na tržištu je dostupno dosta zajmova i lako ćete upasti u zamku prijave za prvi koji nađete. Dogovorite se koja vrsta odgovara vama, a zatim usporedite da biste postigli najbolju ponudu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (287 ocjena)

Home » Keš pozajmice