Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Split su povoljni zajmovi koje možete pronaći na internetu. Uvijek dostupna usluga omogućava vam da dođete do zajma ako živite u Splitu i njegovoj okolici. Ove zajmove nudimo svim osobama koje su u radnom odnosu i hitno trebaju novac. Niska mjesečna primanja, neplanirani troškovi i slične situacije mogu vas dovesti u neugodan financijski položaj na koji jednostavno ne možete utjecati. Zajmovi online Split riješit će vas novčanih problema unutar 24 sata od kada nam pošaljete svoj zahtjev. Ne gubite vrijeme tražeći način kako se izvući jer upravo se nalazite na stranici koja je pomogla mnogima, pa tako može i Vama!

Zajmovi Split se odobravaju bez dodatne garancije

Svi građani Splita i okolice imaju mogućnost korištenja usluge zajmovi Split i to bez ikakve dodatne garancije. BRZI KREDITI mogu se zatražiti bez obzira na vaše imovinsko stanje. Što to točno znači? Bez obzira da li ste ili niste vlasnik neke pokretne ili nepokretne imovine to apsolutno nema nikakvog utjecaja na odobravanje i isplatu zajma. Mi svoje korisnike ne prisiljavamo da svojom imovinom garantiraju za podignuti zajam. Isto kao i zajmovi Zagreb, zajmovi Split mogu se u svega nekoliko zatražiti putem interneta, bez potvrda javnih bilježnika i ostalih papira koje će vam oduzeti dodatno novac i vrijeme. Smatramo kako je brzo poslovanje ujedno i  najbolje poslovanje za klijenta pa iz tog razloga tražimo samo osnovne podatke i minimalne uvjete koje morate zadovoljiti za isplatu zajma.

U našoj ponudi nalaze se zajmovi Split u eurima

Svim građanima Splita nudimo uslugu zajmovi Split u eurima s mjesečnim rokom vračanja zajma. Prilikom isplate zajmova novac isplaćujemo direktno na valjani tekući račun u banci. Transparentan način poslovanja je ono po čemu su brzepozajmice.com itekako poznate. Našim uslugama u vrlo kratkom roku možete svoje financijsko stanje srediti i nastaviti živjeti onako kako to zaslužujete, bez pritiska i bez tereta.

Zašto zajmovi Split kod nas

Ako se pitate zašto zajmovi Split baš kod nas, dati ćemo vam vrlo jednostavan odgovor. Ozbiljan, profesionalan i diskretan pristup prema svakom starom i novom klijentu, omogućuje nam da poslujemo na obostrano zadovoljstvo pružajući stručnu i sigurnu uslugu koja može zadovoljiti sve potrebe klijenata. Nama nije u cilju da ostavimo klijenta koji je prevaren, već da nam se taj klijent ponovno javi ako ikada u životu bude zatrebao financijsku pomoć.

Zajmovi Split mogu se zatražiti putem interneta

Zajmovi Split su inovativna usluga koju predstavljamo svima na području Splitsko-Dalmatinske županije bez odlazaka u banku. Zatreba li vam zajam, možete ga u svega nekoliko minuta zatražiti ispunjavanjem online obrasca putem kompjutera, pametnog telefona ili tableta. Uštedite vrijeme i novac koristeći instant usluge brzih pozajmica i zajmova. Platite troškove na vrijeme uz kvalitetne i stručne savjete naših djelatnika i usluga.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (199 ocjena)

Home » Zajmovi Split