Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice Zagreb

Znate li što su Pozajmice Zagreb?

Današnje vrijeme uz sve blagodati koje razvoj tehnologije i podizanje životnog standarda nosi, kao da nam nikada prije nije više falilo novca nego što nam sada fali. Ako se slažete s navedenim te ne pronalazite način kako doći do potrebnog novčanog kapitala, vjerojatno vam kroz glavu prolazi ideja o uzimanju zajma. Prilikom gledanja na internetu koji oblici zajma postoje, vjerojatno ste naišli i pozajmice Zagreb, s obzirom da ne području Zagreba i živite. Znate li o čemu je riječ? U nastavku ćemo vam probati objasniti o čemu se radi. Kako bi znali što su što su pozajmice Zagreb, bilo bi dobro da razumijete što li su zajmovi u svojoj suštini. Zajam je u svojoj definiciji ugovor koji postoji već godinama, a čija definicija glasi ovako: ugovorni odnos u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka.

Sve prednosti koje nudi pozajmice Zagreb

Upravo zahvaljujući tome što za uzimanje online pozajmice Zagreb ne morate čekati u dosadnim i dugim redovima u bankama te ispunjavati nepreglednu papirlogiju da biste došli do novca koji vam je prijeko potreban, upravo zato ovakva vrsta kredita sve više dobiva na popularnosti. Ako ste u situaciji u kojoj vam je hitno poreban novac, pozajmice Zagreb vam omogućavaju da do novca dođete u svega par klipova. Dapače, istraživanja pokazuju da je riječ o obliku kreditiranja koji sve više dobiva na popularnosti. Ipak, morate voditi računa da je to novi, zakonski nedovoljno regulirani način sklapanja ugovora o kreditu stoga morate uložiti veću pažnju pri sklapanju takvih oblika kredita nego što bi ste uložili da ne sklapate takve kredite već da idete putem banke. Razlog tomu je što banke podliježu kontroli HNB-a koji daje odobrenje za njihov rad i kontrolira da su u skladu sa zakonom. To nije slučaj s brojnim privatnim firmama koje pružanju usluge kreditiranja, stoga je povećan oprez potreban!

Kako se aplicirati za pozajmice Zagreb?

Ako vas zanimaju pozajmice Zagreb, onda se sigurno pitate kako i gdje se prijaviti za njih. Da biste se prijavili, sve što morate učiniti jest ispuniti online zahtjev, zatim odabrati na online kalkulatoru kredita iznos novca koji želite i period otplate. Potom ćete morati pričekati odobrenje daležnog tima, a to odobrenje će biti neopisivo kraće nego ikakvo čekanje u bankama. Nakon toga, podignite novac u najbližoj bankovnoj polsovnici. Od dokumenata, potrebni su vam osobna iskaznica te platna lista. Prije nego što požurite i napravite sve navedeno, svakako znajte da morate sklopiti i ugovor. Da biste sklopili ugovor, morate ga pročitati temeljito, od početka do kraja, te razumjeti što se sklopili. Neovisno da li je riječ o online kreditu ili pozajmice Zagreb, za svaki ugovor morate pristupiti isto, a to je na način da razumijete svoja prava i obveze. Ako vam bilo što nije jasno, svakako se obratite za pomoć i savjet!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (284 ocjena)

Home » Pozajmice Zagreb