Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Živite li u Rijeci ili negdje u Primorsko-Goranskoj županiji, zajmovi Rijeka su najbrži i najlakši način kako doći do novca. Ako ste u potrazi za zajmovima, vjerujemo kako ste primijetili sve veći broj oglasa koji nude razne zajmove. Svi oni razlikuju se po svojoj ponudi i načinu poslovanja kojim vas nastoje privući.

Naše usluge mogu zatražiti punoljetne osobe pa čak i umirovljenici do 80 godina starosti. Trebate li hitno doći do novca, zajmovi Rijeka će vam to i omogućiti! BRZI KREDITI kod nas ne zahtjevaju papirologiju i potvrde!

Zajmovi Rijeka mogući su unutar 24 sata!

Da, dobro smo napisali. Gotovo ekspresne usluge koje od vas zahtijevaju osnovnu dokumentaciju, te minimalne uvijete koje je potrebno zadovoljavati pružaju vam priliku da unutar 24 sata imate novac na svom valjanom tekućem računu u bilo kojoj banci. Isto kao i zajmovi Osijek, Zajmovi Rijeka su vrlo popularni na riječkom području jer korisnici koji koriste naše usluge znaju da im mi nikada nećemo okrenuti leđa. Koliko puta ste bili u banci i doživjeli ili neugodnost ili su vas tražili toliko papira da vam se jednostavno smračilo. Način na koji mi odobravamo zajam našim klijentima, tj. uvjeti koji se moraju zadovoljiti sasvim su drugačiji od onih u banci.

Zajmovi Rijeka mogu se zatražiti ako ste na crnoj listi

Svi korisnici koji su u minusu, na crnoj listi ili smatraju da nisu kreditno sposobni mogu nam se slobodno obratiti za pomoć. Faktori odobravanja zajmova razlikuju se od drugih, tako da se ne morate bojati da nećete biti odobreni. Zajmovi Rijeka mogu se zatražiti mimo javnih bilježnika i potvrde poslodavaca u svega nekoliko minuta koliko je potrebno da ispunite zahtjev.

Zajmovi Rijeka su potpuno sigurna i diskretna usluga

Ako tražite nekoga s kim ćete poslovati na siguran i diskretan način onda je to poslovanje s nama.

Cilj našeg rada je stvoriti poslovanje na obostrano zadovoljstvo, te pronaći klijente i partnere kojima ćemo brzo moći pomoći. Zahvaljujući stalnom razvoju i unapređenju naših usluga zajmovi Rijeka nisu naša jedina usluga. Širokom paletom inovativnih usluga predstavljamo naše poslovanje građanima Hrvatske koji na nas mogu računati u bilo kojem trenutku.

Uvjerite se da zajmovi Rijeka nisu lažni zajmovi

Kod nas se svaki klijent može osjećati opušteno i sigurno zahvaljujući diskretnom poslovanju. Svi korisnici kojima su zanimljivi zajmovi online Rijeka biti će unaprijed upoznati sa svim troškovima vračanja zajma, bez skrivanja i sitnih slova. Ako želite u miru zatražiti novac bez da to znaju vaši prijatelji i rodbina onda su naše usluge stvorene za vas. Mi vas nikada nećemo pitati zašto tražite zajam, za koga i slično. Ovo je pravo mjesto da pobjegnete od drugih i u miru dovedete u red svoje stanje na računu. Zajmovi Rijeka dobro će vam doći želite li iznenaditi voljenu osobu, platiti osiguranje, popraviti vozilu ili urediti stan.

Obratite nam se s povjerenjem jer su vam zajamčeni zajmovi uz moguću isplatu već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (225 ocjena)

Home » Zajmovi Rijeka