Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčani problemi danas nešto su s čime se susreo svaki drugi Hrvat. Broj blokiranih se u posljednje tri godine nije znatnije povećao, ali je zato sam dug gotovo 50 posto veći nego što je bio. Kamate na dugove rastu toliko da ih dužnici nisu u mogućnosti vratiti. Sam dug iznosi više od 42 milijarde kuna. Novčani problemi su nažalost krivac i za velik val iseljavanja koji Lijepu našu trese posljednjih nekoliko godina. O broju iseljenih spekulira se na dnevnoj bazi, ali po nekim je procjenama od 350 tisuća do pola milijuna ljudi. Prvenstveno su to mlade obitelji koji se trbuhom za kruhom otišle u Njemačku, Irsku i skandinavske zemlje.

Najugroženija su jednočlana kućanstva koja ne zarađuju dovoljno da bi pokrila osnovne životne troškove. Mnogi se stoga zadužuju i ulaze u minus na tekućem računu čija kamatna stopa iznosi oko 10 posto. Velik je to teret iz kojeg nije lako izaći pa ne čudi stoga nimalo što su novčani problemi postali dio naše svakodnevnice.

Kako se riješiti novčanih problema: Minimalizirajte troškove gdje god možete

Stjecanje kontrole nad financijama prvi je korak u rješavanju novčanih problema. To nije nimalo lak koraka, ali nije nemoguć. Novčani problemi mogu biti posljedica nedovoljnog poznavanja vlastitih prihoda i rashoda. Ljudi nisu svjesni gdje ima novac curi iz novčanika. Jednom kas steknete uvid, vidjet ćete na čemu možete uštedjeti. To na primjer mogu biti naknade i članarine za stvari koje ne koristite, izbacivanje skupih kava na poslu i slično.

Popis za kupovinu čuva vas od novčanih problema

Prilikom kupovanja stvari uvijek treba imati plan kupnje kako biste izbjegli novčane probleme. Popisi za kupovinu čuvaju kućni budžet. Najbolje je pratiti akcijske ponude koje trgovine nude na tjednoj bazi, kupovati veća pakiranja jer su dugoročno isplativija i uvijek ići ciljano u dućan. Bez popisa se dokazno više „skreće“ s puta i kupuju nepotrebne stvari.

Novčane probleme riješite brzim načinima kreditiranja

Jedna od načina na koji se novčani problemi mogu dovesti u red jest dodatnim popunjavanjem kućnog budžeta. To mogu biti honorarni poslovi, prodaje odjeće i obuće koju više ne nosite, sadnja vlastitog povrća umjesto kupovanja istog i slično. Ako to nije opcija, uvijek postoje brze financijske injekcije koje u svojim ponudama imaju kreditne kuće. One omogućuju brzo i jednostavno posuđivanje novca s isplatom novca u roku od 24 sata što je iznimno važno u slučaju novčanih problema. Takvi ekspresni načini kreditiranja idealni su za pokrivanje iznenadnih rupa u budžetu. Brzo se vraćaju i ne zahtijevaju uplitanje jamaca, sudužnika niti poslodavca.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (225 ocjena)

Home » Novčani problemi