Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vrijeme i društvo u kojem živimo oblikuju i naš način ponašanja. Koliko god se tome htjeli othrvati, naše potrošačke navike nusprodukt su okoline u kojoj živimo. Naročito je to vidljivo u vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža, Instagram nas „tjera“ da kupujemo odjeću koja nam nije potrebna, Facebook govori da putujemo kada za to možda nemamo novac… To nije problem, osim ako vaši apetiti ne prelaze visinu vaših primanja. No budimo realni većina nas živi iznad svojih mogućnosti, mnogi prvenstveno zato što njihova primanja nisu dovoljna za normalan život.

Uvijek razmišljamo kako nam treba veći stan, bolji automobil, noviji mobitel, druga odjeća… To nažalost donosi do neminovnog povećanja troškova koji pak vodi u nezahvalnu financijsku situaciju. Postavlja se pitanje kako preokrenuti takvu situaciju odnosno kako se vratiti iz minusa u plus?!

Iako bi lutrija možda bila najsretnije rješenje, vjerojatnije je da biste preokrenuli situacije iz minusa u plus morate početi s mjerama štednje. Politika rezova mjera je kojom se služe velika gospodarstva, pa zašto onda ne bi vrijedila i za pojedince. No, kao i slučaju država ovakav način povratka iz minusa u plus predstavlja nepopularnu mjeru pa vrlo često i kod pojedinaca izaziva otpor prvenstveno zato što iziskuje disciplinu, uvođenje ograničenja i ulaganje mnogo truda.

Kako izaći iz minusa u plus?

Kako izaći iz minusa u plus?!- to je projekt kao i svaki drugi. Treba imati plan, detektirati probleme i pokušati naći način kako ga riješiti. Prvo, na papir treba staviti sve prihode i rashode. Mnogi nisu ni svjesni koliko mjesečno troše dok to ne vide crno na bijelo. Dakle, nakon popisivanja osnovnih životnih troškova (stan, hrana, režije) pokušajte analizirati gdje vam novac najviše novac.

Vožnju automobilom na posao može se zamijeniti javnim prijevozom, kupovinu odjeće odlaskom u second hand trgovine, stihijski šoping onim planiranim i slično. Treba si postaviti realne ciljeve kako biste ih se lakše pridržavali. Racionalizacija troškova je put iz minusa u plus. Štedi se na stvarima bez kojih možete živjeti, a niste ni svjesni da ih koristite kao što su raznorazne članarine i naknade koje plaćate za nešto što niste iskoristili u posljednjih godinu dana.

Dovođenje kreditnih obaveza pod kontrolu je sljedeći korak. Više različitih kredita najbolje je podvući pod jedan. Odlične opcije su brzi online krediti koji su dostupni u kreditnim kućama. Isplaćuju se u najkraćem mogućem roku, a dobivaju na osnovu financijske urednosti i osobne iskaznice. Prekoračenje na tekućem računu se ne preporučuje, iako je to jedno od najučestalijih opcija. Najbolje ga je izbjegavati jer je to jedan od najskupljih načina zaduživanja.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (251 ocjena)

Home » Iz minusa u plus