Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je osobno bankarstvo?

Osobno bankarstvo pomaže vam s financijama

Svaka odrasla osoba mora biti su stanju baratati sa vlastitim financijama. Naučiti kako zaraditi novac i iskoristiti zarađeno za pokrivanje svih životnih troškova jedna je od osnovnih životnih vještina koja je svakome potrebna. Osobno bankarstvo se u tom smislu odnosi upravo na vještinu upravljanja svojim novcima. Ono uključuje svijest da se ne smije sav zarađeni novac potrošiti na jednome mjestu već da je nužno preraspodijeliti plaću kako bi mogli pokriti sve nužne troškove pa tek onda s ostatkom možete pokrivati nešto manje bitne stavke. No koliko god bili uspješni sa preraspodjelom svoje plaće, ova vještina vam ne znači previše ako jednostavno ne zarađujete dovoljno kako bi mogli pokriti sve obvezne troškove poput hrane, najma i režija. Osobno bankarstvo vam pomaže pametno iskoristiti zarađeni novac no ne može stvoriti novac ni iz čega. Kada se nađete u situaciji da ne možete pokriti sve svoje troškove, iskoristite opcije kao što su gotovinski krediti. Radi se o brzom priljevu novca koji ne morate pravdati i trošite na što god poželite.

Osobno bankarstvo i odabir kredita

Osobno bankarstvo svakako uključuje i znanje o baratanju sa kreditima. Danas je takva situacija da su krediti postali najnormalniji dio života. Bilo da zarađujete više ili manje, gotovo je sigurno da imate barem jedan kredit. Svijet se polako okrenuo takvom načinu funkcioniranja jer bez pomoći kredita jednostavno ne bi imali šanse pokriti sve životne troškove. Ovo je posebice istina kada se radi o većim troškovima kao što je to primjerice kupovina automobila ili stana. Oslanjanje samo na redovnu mjesečnu plaću i ostavljanje novaca sa strane je prespori proces ako trebate skupiti neku veću količinu. Štednja je uvijek dobra ideja ali nema smisla čekati pola života kako bi si mogli priuštiti neki veći trošak. Baš zato su krediti praktično rješenje jer dobijete novac onda kada vam je najpotrebniji, a tada ga kroz određeno razdoblje polako vraćate uz dodatne kamate. S obzirom da se krediti danas nude na svakom koraku, osobno bankarstvo vam služi za to da dokučite koji su najisplativiji za vašu situaciju.

Osobno bankarstvo uz financijske stručnjake

Osobno bankarstvo se ne odnosi samo na vlastiti odnos prema novcu i vještinu upravljanja svojim financijama. Naime. za neke kompleksnije financijske situacije se također možete osloniti na osobnog bankara kojeg vam dodijeli vaša banka. Radi se specijaliziranom financijskom stručnjaku koji ima znanje o svim opcijama koje možete ostvariti u banci te vam može savjetovati koje bi opcije mogle vama najbolje odgovarati. Ako ste zainteresirani za kredit, izvrsna je ideja prvo nazvati banku i dogovoriti termin za sastanak s osobnim bankarom. Tada možete objasniti točno kolika količina novaca vam je potrebna i u koju svrhu, a osobni bankar će s obzirom na vašu financijsku situaciju procijeniti koje opcije i koja vrsta kredita bi bili najbolji za vaše potrebe. Primjerice, za kupovinu stana će vam se predložiti specijalizirani stambeni kredit no za druge troškove može biti praktičniji gotovinski kredit s kojim nemate obvezu pravdati svoje troškove. Bilo da se obratite banci za pomoć ili sami proučavate svoje opcije, osobno bankarstvo je ključna vještina svake odrasle osobe.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (292 ocjena)

Home » Što je osobno bankarstvo?