Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Broj nezaposlenih u mjesecu travnju iznosi je oko 132 tisuće s time da tri četvrtine čine žene. Iako je nezaposlenost pada, ona nažalost nije posljedica bolje gospodarske slike već valja iseljavanja koji ovu državu drma već nekoliko godina. Oni koji ostaju nisu u najpovoljnijoj životnoj situaciji jer njihova primanja najčešće nisu dovoljna za pokrivanje osnovnih životnih troškova. Prosječna mjesečna košarica daleko premašuje prosječnu plaću, a opće je poznato da je prosječna plaća moguća samo u razvijenijim regijama Lijepe naše.

Što je reprogram kredita?

Velik broj ljudi uzima kredite kako bi preživjeli i uspjeli pokriti uobičajene troškove. No neizvjesnost na tržištu rada mnoge je nagnala u reprogram kredita. Reprogram kredita podrazumijeva promjenu u načinu i roku otplate kredita uslijed iznenadnog gubitka posla ili smrtnog slučaja. Reprogram kredita nije isti kao i refinanciranje kredita, a to dvoje se često miješa. Refinanciranje kredita znači zatvaranje svih dugovanja i objedinjavanje istih pod jednim novim kreditom. To u prijevodu znači da se kreditne obveze koje se uredno podmiruju refinanciraju, a one koje se ne otplaćuju redovno, reprogramiraju.

Reprogram kredita: Je li to najbolja opcija za veće ili manje kredite?

Reprogram kredita učestaliji je kod dugoročnih kreditnih obaveza i većih iznosa. Najčešće se radi o reprogramu stambenih kredita i kredita namijenjenih za adaptaciju prostora. Manje iznose kredita nije potrebno reprogramirati, njih se može „sanirati“ online kreditima. Online krediti brz su i jednostavan način spašavanja kućnog budžeta i otplate manjih kredita. Reprogram kredita u toj situaciji nije nužan jer će samo produljiti rok, a samim time i povećati cifru koju će klijent vratiti.

Online krediti spašavaju manje kredite od reprograma, a dostupni su kod kreditnih kuća. Naime, banke su puno rigoroznije po tom pitanju i oslanjaju se na financijska izvješća o dugovanjima. Kreditne kuće paze samo da klijenti imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoje dugove.

Kako doskočiti reprogramu kredita?

Reprogramu kredita može se doskočiti i preusmjeravanjem novčanih sredstava. Važno je ustanoviti na što sve novac odlazi i gdje nam sve curi. Isti taj novac koji se troši na raznorazne članarine koje se nikada ne koriste može se iskoristiti za plaćanje rate kredita. Mnogi nisu ni svjesni da novac troše na naknade za kartice koje ne koriste, članarine za teretanu ili knjižnicu, a na mjesečnoj razini se skupi podosta novca upravo na tim stvarima. Najbitnije je samo znati s koliko novca raspolažemo. Jasna financijska slika spašava kućni budžet i prije samog ulaska u bilo kakva zaduženja. Omogućuje racionalnije raspolaganje s novčanim sredstvima pa čak i uštedu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (265 ocjena)

Home » Reprogram kredita