Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potreban vam je osobni zajam online?

Osobni zajam koji isplaćujemo našim klijentima pomaže im u teškim financijskim situacijama. Onda kada vam svi okrenu leđa, mi ćemo vam sigurno pomoći. U svojoj usluzi donosimo rješenje kako brzo vratiti dugove, a istovremeno mirno spavati. Kada vam se čini da više nema izlaza i da je sve oko vas crno, naša ponuda osobnog zajma novca bit će vam isplaćena direktno na tekući račun u banci.

Za rješavanje financijskih problema dovoljno je samo skupiti volju i hrabrost, te nam se obratiti, a ostalo prepustite nama. Mi ne poslujemo na crno niti s ciljem da vas prevarimo. Provjerena smo tvrtka čije usluge koristi veliki broj građana diljem EU i svijeta.

Osobni zajam online u eurima i gotovini

Osobni zajam online isplaćuje se isključivo u eurima i u gotovini. Nakon dostave potpisane dokumentacije novac će vam sjesti na tekući račun. Da bi ste s nama poslovali morate zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Prije svega ne smijete imati zaštićen ili blokiran račun na koji dobivate plaću. S rokom do 12 mjeseci odredite budžet kojim ćete platiti troškove i dugove koji su vam se mjesecima gomilali.

Osobni zajam online je pouzdana i provjerena usluga

Naše usluge koristi veliki broj ljudi što dokazuje profesionalan rad i pristup prema svakom zahtjevu i problemu. S ciljem sklapanja poslovanja na obostrano zadovoljstvo sa svakim klijentom imamo jednak odnos ne dijeleći ga prema stavkama i osnovama. Osobni zajam online može zatražiti svaka punoljetna osoba koja je u radnom odnosu. Za razliku od vaše banke mi vas nećemo tražiti potvrde poslodavaca, bilježnika, nećemo vas provjeravati da li ste na crnoj listi.

Transparentnim pregledom do osobnog zajma online

Mi troškove ne skrivamo.

Naime, podizanje kredita je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)

Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Ono što je jasno vidljivo na našim stranicama to su svi troškovi koji dolaze s osobnim zajmom online i svi troškovi koje klijent u mjesečnim ratama vrača. Poslujemo bez laganja i sitnih rečenica, ne koristimo se trikovima i obećanjima koja nisu istinita.

Ne dopustite da stari dugovi i nemogućnost otplate računa utječu na vaš život i vaše raspoloženje. Obratite nam se s povjerenjem jer nikad lakše do osobnog zajma online.

 

         
Ocjena: 4.6 / 5 (133 ocjena)

Home » Osobni zajam online