Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Troškovi odgajanja djece iznimno su visoki. Svaka i najmanja sitnica za bebe košta i po nekoliko stotina eura, a to rijetko koji budžet može podnijeti. Jedna od najvećih prekretnica jest i krštenje djeteta. Organiziranje takvog događanja iznimno je skup sport ma s koje se strane medalje nalazili. Bilo da organizirate krštenje vlastitog djeteta ili vam je pripala uloga kumova – u Lijepoj su našoj običaji takvi da svaki takav događaj ostavlja dubok trag u džepu. Ne zna se je li skuplje biti kum ili roditelj u toj cijeloj priči, jer novac za krštenje izdvaja se ovisno o običaju kraja u kojem se sve zbiva.

Organiziranje krštenja podrazumijeva rezervaciju restoran ili pripremu ručka kod kuće, novu odjeću za sve ukućane, frizuru i šminku pa čak i osiguravanje smještaja za obitelj i prijatelje koji dolaze iz daleka, a sve to iziskuje novac za krštenje. Svi ti troškovi kad se nađu na hrpi nisu nešto što svatko od nas može odjednom platiti. Velik  broj ljudi stoga pokušava, znajući da ih nešto takvo čeka, štedjeti baš za tu priliku. Oni koji nisu u takvoj mogućnosti okreću se posudbi novca. Najčešće se pitaju kako do novca za krštenje i traže brze nenamjenske kredite do kojih je se lako dolazi i još lakše vraća.

Kako uzeti novac za krštenje?

Takve u svojoj ponudi imaju kreditne kuće koje su u posljednjih desetak godina u potpunosti promijenile financijsko tržište.  One u svojoj bogatoj ponudi imaju brze kreditne linije koji počivaju na minimalnoj dokumentaciji i isplati novca u 24 sata. Svaki međukorak koji bi dodatno otežavao stvari izbačen je iz jednadžbe. Nema provjere kreditne sposobnosti, već se pazi na financijsku urednost. Novac za krštenje može se dobiti prijavom iz udobnosti vlastitog doma na temelju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Preko interneta do novca za krštenje

Najveća prednost kreditnih kuća jest u online poslovanju. Nema bespotrebnih odlazaka u poslovnice i dugih čekanja u redovima, nego cijela procedura oko novca za krštenje ide preko interneta. Online putem dostupni su razni brzi krediti, zajmovi i pozajmice čiju otplatu klijenti u potpunosti prilagođavaju sami sebi. Mogu se vratiti već sa sljedećom plaćom što je novina u svijetu financija jer banke ograničavaju rok otplate na minimalno 12 mjeseci.

Obrada zahtjeva traje maksimalno jedan dan, što znači da se novac isplaćuje u najkraćem mogućem roku koji nikada nije dulji od 24 sata. To je iznimno važno za situacije kao što su obiteljska slavlja kada vam je bitno da novac sjedne što prije.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (118 ocjena)

Home » Novac za krštenje