Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zatvaranje ovrha

Zatražite kredit prije ovrhe!

Došla vam je opomena pred ovrhu, a vi ne znate kako nabaviti novac? Ne brinite, imamo rješenje za vas. Mi smo ovdje da vam pomognemo u tim neugodnim situacijama prije nego bude prekasno, odnosno prije nego što vaš tekući račun postane blokiran. Krediti za zatvaranje ovrha služe kako bi pomogli korisnicima da pravovremeno reagiraju na opomenu i spriječe blokadu tekućeg računa. Danas je nažalost postalo normalno da građani vrlo često imaju probleme sa ovrhama, blokadama računa zbog loše financijske situacije. Zbog toga vas ne treba biti nimalo sram, te nam se možete obratiti s punim povjerenjem. Vaša privatnost i privatnost vaših osobnih podataka je garantirana.

Krediti za zatvaranje ovrha

Naši brzi krediti vrlo često se koriste kao krediti za zatvaranje ovrha, iz razloga što veliki broj naših korisnika upravo ima isti problem kao i vi. Korisnici nemaju otkuda nabaviti novac na siguran način i u tako kratkom roku koji im je postavljen. Ponekad zbog stresa kojeg izazivaju financijske neprilike korisnici ne razmišljaju o sigurnosti, već samo kako nabaviti novac. To je naravno u potpunosti krivo i ne dovodite se u takve situacije, jer može nastati puno gora situacija od postojeće. Upravo tu sigurnost osjetili su korisnici u radu sa nama i zato uvijek iznova obraćaju nam se kako bi riješili svoju financijsku krizu. Od nas možete nabaviti novac vrlo brzo, te s druge strane što je najbitnije, vraćati taj novac u realnom roku otplate, što se rijetko pruža.

Ovi krediti dostupni su svima

Krediti za zatvaranje ovrha su dostupni svima. Proces prijave i isplate novca je znatno brži jer nudimo kredite, pozajmice i zajmove bez dodatnih provjera, potvrda javnih bilježnika i svih ostalih dugih i napornih procedura koje vas čekaju u drugim institucijama. Za isplatu gotovine potrebna je samo osnovna dokumentacija. Osim toga, otplata kredita je po zaista povoljnim uvjetima, odnosno nudimo vam otplatu na rate koje su prihvatljive svim korisnicima kako bi mogli vraćati svoj kredit i mirno spavati.

Do kredita u 3 koraka

Kod nas se vrlo jednostavno, u samo 3 koraka mogu zatražiti krediti za zatvaranje ovrha, a isplata novca je moguća već u 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Zamislite, financijski problem koji vas muči dugo vremensko razdoblje, sada možete riješiti u samo par minuta. Zato ne očajavajte i krenite u proces prijave kredita, zajma ili pozajmice. Prijava se obrađuje odmah po primitku vašeg zahtjeva. Ne brinite, kod nas nećete biti zaboravljeni i stavljeni na čekanje. Jednostavno, sigurno i brzo do novca, to je moto koji potvrđujemo našim korisnicima svakim danom.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (220 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje ovrha