AKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 03.04.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novac je gorivo koje nas pokreće. Omogućuje nam ispunjenje želja i mogućnost izbora. Novac bi nam trebao omogućiti da kvalitetnije živimo, a to možemo samo ako razvijemo zdrav odnos prema novcu. Treba biti umjeren jer ovisnost o novcu donosi samo akumuliranje istoga.

Neki ljudi u svojoj podsvjesnoj želji da povećaju svoje bogatstvo negdje usput izgube vlastiti integritet. Ulažući novac pogrešno trošeći ga na nepotreban način te tako sebe liše financijske slobode. Kada uspostavimo zdrav odnos prema novcu, on nam može donijeti veće mogućnosti izbora, neovisnost, slobodu i zadovoljstvo. Razlikovanje potrebe od želja je prvi korak ka pravilnom rukovanju novcem.

Krediti uz osobnu iskaznicu i osnovnu dokumentaciju

Naši krediti se odobravaju uz minimalne uvjete i to isključivo online, preko interneta. Kod nas nema čekanja, stajanja u redovima i gubljenja vremena pritom ne znajući na čemu ste.

Svi se ponekad nađemo u situaciji da nam je novac brzo potreban. Životne okolnosti i neočekivani događaji su svakodnevna pojava. Bilo da se radi o sretnim prigodama kao što su vjenčanja, krstitke, rođenje djeteta ili one manje sretne prigode kao što su bolest, nemogućnost plaćanja računa, pa čak i smrt. Takve situacije traže hitnu financijsku injekciju koju često nismo u mogućnosti odvojiti zbog premalih primanja.

Krediti uz osobnu iskaznicu do 4000 EUR

Minimalni iznos kredita koji odobravamo je 75 EUR, dok je maksimalni 4000 EUR. S gotovinom koja vam se isplaćuje direktno na vaš tekući račun možete raspolagati već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

U takvim situacijama pomaže kredit uz predočenje osobne iskaznice i samo osnovnih dokumenata. Ušteda vremena za prikupljanje često nepotrebne dokumentacije u toj situaciji je neprocjenjiva. Često nemamo vremena, a ni dodatnog novca da bismo vadili razna uvjerenja i slično što nam dodatno povećava stres i uzrokuje nepotrebno gubljenje vremena.

Svi mi potrebu za novcem želimo riješiti na što jednostavniji način. Potrebu za novcem ne mora uzrokovati samo neka stresna situacija. Čovjek je svestrano, radoznalo i aktivno biće. Možda već dugo želite na putovanje na neku vama interesantnu destinaciju, možda se bavite nekim hobijem ili aktivnostima koje iziskuju ulaganje ponešto novca. Novac ne služi samo za zadovoljavanje osnovnih životnih potreba. Novac bi trebao imati moć da nas zadovolji pa čak i usreći u nekim situacijama.

Čovjek često uloži svu ušteđevinu u otvaranje vlastitog posla ili obrta. Može se dogoditi da nedostaje ta brza financijska injekcija da bi se stvari pokrenule. Upravo u takvim situacijama je naš kredit uz predočenje osobne iskaznice idealan za vas. Pouzdan kredit s kojim imate potpunu kontrolu pokreće sve kotačiće čineći da vaša očekivanja idu u pravom smjeru.

Sa novcem trebate vladati vi, a ne on s vama. Novac je nešto što dođe i prođe, a vaša odgovornost, etičnost pa i zadovoljstvo ostaju.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (111 ocjena)

Home » Krediti s osobnom iskaznicom