Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pitate li se kako dobiti kredit?

U današnje vrijeme doći do kredita nije baš lako. Ako ste ikada tražili kredit vjerujemo kako ste zapamtili proces i put koji ste trebali proći. Od raznih potvrda i dokumentacije pa sve do javnih bilježnika nekada može potrajati i više od tjedan dana kako bi ste uopće i predali zahtjev. Mi imamo brže i jednostavnije rješenje kako dobiti kredit. Kod nas kredit mogu dobiti sve osobe koje su u nepovoljnoj financijskoj situaciji bilo da rade na određeno ili neodređeno, da su kreditno sposobne ili nisu. Naravno kao i svi tako i mi imamo uvjet po kojima odobravamo kredit no oni su minimalni i od vas zahtijevaju samo osnovnu dokumentaciju.

Kako dobiti kredit online?

Svima je u interesu da podignu kredit sa što manje potrošenog vremena. Ima li što brže nego da kredit zatražite online? Kod nas je i to moguće. Internet poslovanjem pružamo mogućnost svim građanima da nam se obrate putem kompjutera, tabela ili pametnog telefona, te ispune obrazac za kredit. Štedeći vaše vrijeme i novac možete računati na vrlo brzu isplatu u slučaju da odobrimo vaš zahtjev.

Tko može dobiti kredit online?

Vjerujemo kako ćete naše uvjete zadovoljiti ukoliko ste punoljetna osoba i imate redovita mjesečna primanja na tekućem računu. Kako vam novac isplaćujemo isključivo preko banke važno je da nemate zaštićeni niti blokiran račun.

Kako vratiti kredit?

Pitate li se kako dobiti kredit, vjerojatno ste se onda pitali i kako vratiti dobiveni kredit. U ponudi se nalaze brzi euro krediti koje možete otplatiti na rate. Na našoj stranici vrlo jasno i transparentno možete vidjeti sve troškove i iznos kredita koji ćete morati vračati u mjesečnim ratama s obzirom na iznos i broj mjeseci za koji ste se odlučili. Važno je da svoje obveze podmirite na vrijeme kako bi ste na poslovanje s nama mogli računati i u budućnosti ako za to bude potrebe. Naši krediti su kratkoročni što vam svakako ide u prilog jer imate priliku vrlo brzo zatvoriti i pokriti sve financijske rupe.

Poslujemo pošteno i profesionalno

Svjesni smo kako je održivi način poslovanja moguć jedino ako prema svakom klijentu imate jednak i profesionalan odnos koji gradite poslovanjem na obostrano zadovoljstvo. Zato nam nije u cilju da vas prevarimo niti bismo to ikada pokušali. Ako ste možda malo skeptični i nikada niste koristili usluge kao što su naše vjerujemo kako ćete skupiti dovoljno hrabrosti i pružiti nam priliku da vam pomognemo. Iako i danas ima ljudi potaknuta lošim iskustvima drugih koji izbjegavaju i ne prihvaćaju naše poslovanje, bitno je da odluku donosite bez žurbe i posao sklapate samo s provjerenim tvrtkama koje nemaju prostor za prevaru.

Kako dobiti kredit bez da to znaju drugi?

Potpuno je jasno i shvatljivo da ponekad ne bi ste htjeli da drugi znaju kako ste zatražili pomoć kredita. Iako ste možda skeptični oko davanja svojih podataka, kod nas je to potpuno sigurno jer mi vaše podatke ne dijelimo drugima. U interesu nam je zaštiti vaše podatke i privatnost. Neugodna i privatna pitanja kod nas nećete doživjeti jer mi od vas ne tražimo pravdanje na što ćete potrošiti novac i na koji način. Obratite nam se s povjerenjem i već danas je moguća isplata kredita na vaš tekući račun.

 

 

         
Ocjena: 4.6 / 5 (280 ocjena)

Home » Kako dobiti kredit