Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

S obzirom na financijsku situaciju oko nas biti u novčanim problemima i nije tako teško. Neredovita mjesečna primanja i troškovi koji se često penju iznad mogućnosti građana tjeraju ih da troše i više nego što imaju. Većina ljudi pita se onda kako dignuti kredit, kako otplatiti dugove i normalno živjeti u situaciji koja ne dozvoljava pomak na bolje.

Da bi ste podignuli kredit ne znači da vaš račun treba biti pred ovrhu ili blokadu, građani najčešće podižu kredit jer im je to jedini izlaz kako bi otplatili stare dugove, uredili svoj stan, kupili automobil, platili nepredvidive troškove.  Koliko puta ste se pitali kako podignuti kredit, što napraviti u vrijeme kada vam budžet nije dovoljan za preživjeti cijeli mjesec. Mi svoje klijente ne gledamo niti ne biramo na osnovu kreditne povijesti, rada na određeno ili neodređeno i slično. Ne trošite vrijeme pitajući se kako dignuti kredit jer ste na pravom mjestu!

Saznajte kako dignuti kredit u par koraka

Kod nas može dignuti kredit svaka osoba koja ima redovita mjesečna primanja i otvoren valjani tekući račun u bilo kojoj banci. Bez obzira čime se bavili, ispunjavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili u našoj prijavnici, vaš kredit biti će odobren u vrlo kratkom roku. Poslovanje vodimo s ciljem da svakom našem klijentu pružimo jednako kvalitetnu i pouzdanu uslugu na obostrano zadovoljstvo. Kako biste zatražili i podigli kredit kod nas sve što trebate je izdvojiti nekoliko minuta vlastitog vremena i ispuniti zahtjev. Svi naši djelatnici rade isključivo s namjerom da svoj novac dobijete što prije na tekući račun.

Ne razmišljajte više o tome kako dignuti kredit

Ako ste onemogućeni podići kredit u banci, to često može biti frustrirajuće i psihički teško, pogotovo trebate li hitan novac. Mi vam pružamo mogućnost da kod nas podignete kredit u maksimalnom iznosu do 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci. Ovi krediti su kratkoročni što znači da ćete ih vrlo brzo otplatiti. Ova usluga za vas može biti jako korisna u trenucima kada trebate zatvoriti minus, platiti režije, hitno popraviti auto i slično.

Ponosni smo Vam ponuditi niz usluga na potpuno nov i inovativan način u Hrvatskoj koji do sada još niste imali priliku isprobati. Širokom paletom naših usluga pomogli smo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika u EU i svijetu. Pitate li se kako dignuti kredit, odgovor leži u našim uslugama. Kod nas se također mogu zatražiti brze i kratkoročne pozajmice, mikro krediti, pozajmice bez ovjere poslodavaca i drugo.

Kako dignuti kredit unutar 24 sata

Poslujemo isključivo online što ima puno prednosti, a dvije ključne su sigurnost i brzina kojom radimo. Bez obzira gdje se nalazili svoj zahtjev možete ispuniti u svakom trenutku zahvaljujući našim uslugama koje su prilagođene pametnim telefonima, tabletima i kompjuteru. Sve što trebate je potrošiti 2 minute vremena, bez dodatnih troškova, bez javnih bilježnika i kucanja od vrata do vrata. Mi vas ne tražimo papirologiju, kod nas ne čekate tjednima ne znajući u kojoj je fazi realizacija kredita. Vaš kredit možemo isplatiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Kako dignuti kredit bez znanja drugih

Razumijemo svakog našeg klijenta i ne ulazimo u njegovu privatnost. Poslovanje temeljimo na diskreciji kako biste se osjećali što ugodnije i sigurnije. Zatražite li kredit kod nas, vaše podatke ćemo strogo držati u tajnosti i čuvati, ne dijeleći ih s drugima. Također ne ulazimo u to na što ćete trošiti novac. Svojim klijentima nikada ne postavljamo neugodna pitanja zbog koji će se osjećati loše i nesigurno.

Svojim radom pokušavamo stvoriti uspješan odnos s kupcima i partnerima stvarajući usluge prilagođene vašim svakodnevnim potrebama. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Također smo vodeći pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Nudimo diskretne i uvijek dostupne usluge online financiranja. Pomogli smo mnogima, možemo i vama. Obratite nam se s punim povjerenjem.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (105 ocjena)

Home » Kako dignuti kredit