Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Želite li znati kako do brzog kredita?

U svega nekoliko minuta zatražite brzi kredit preko interneta!

Ljudi se danas pitaju kako do brzog kredita. Tražeći izlaze i rješenja za spas svojih financija često naprave pogreške i krive korake. Ako ste kreditno sposobni i možete u banci podići kredit onda pretpostavljamo da nemate problema. No što kada vam i banka ne želi dati kredit? Naše usluge baziraju se na posudbi novaca mimo banke. Do brzog kredita možete doći zveć unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije i to na profesionalan, diskretan i potpuno transparentan način. Naši krediti provjereni su i koristi ih veliki broj građana iz Hrvatske i EU.

Ne živite u strahu od novih računa i ovrha koje vam svakodnevno stižu na adresu. Iako vam možda mjesečna primanja nisu dovoljna da pokrijete sve svoje troškove, nalazite se na crnoj listi, imate aktivan kredit u nekoj od banaka ili jednostavno niste zaposleni za stalno to ne znači da vam nećemo odobriti brzi kredit. Kod nas se odobravaju mali krediti u jednom danu.

Kako do brzog kredita u par koraka

Sve naše usluge pa tako i brzi krediti mogu se zatražiti na vrlo jednostavan način. Sve što vam je potrebno je vaše vrijeme i osnovna dokumentacija. Dođite do kredita u nekoliko jednostavnih koraka koristeći svoje računalo, tablet ili telefon. Financijske usluge iz naše ponude prilagođene su ovim uređajima kako bi ste nas mogli  kontaktirati bez obzira gdje se nalaziti. Pošto danas gotovo svi imaju pristup internetu, naše usluge mogu se zatražiti iz cijele Hrvatske u bilo kojem trenutku.

Isplata kredita moguća za već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Pitate li se kako do brzog kredita, došli ste na mjesto gdje vam novac može biti isplaćen gotovo odmah. Većini korisnika koji su zadovoljili minimalne uvjete koje smo za njih postavili brzi kredit isplaćujemo već za 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Zahvaljujući online poslovanja isplata se vrši isključivo elektronskim putem direktno na tekući račun u banci. Važno je da je račun aktivan, valjan i bez blokade, te da po računu imate redovita mjesečna primanja.

Novac vam može zatrebati za bilo što. Dobro je u tome trenutku znati da imate na koga računati. Kod nas nema sitnih slova niti skrivenih troškova. Poslujemo s ciljem da sklopimo suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Brzi kredit na rate

Možete odabrati maksimalni iznos brzog kredita koji vam možemo odobriti i isplatiti jednokratno, dok će vaša otplata ići na rate. Trebate li možda manje iznose također možete zatražiti online. Visina naknade i mjesečne rate prilikom vračanja kredita ovisi o tome koliko ste novaca zatražili i na koji vremenski period. Ova usluga je kratkoročna što vam omogućava da vrlo brzo otplatite dug.

Zatražite novac koji ćete dobiti u jednom danu, zatvorite stare kredite, platite račune, troškove vozila ili liječenja ili jednostavno otiđite na putovanje. Znajući kako do brzog kredita možete nam se obratiti u svakom trenutku kada vam zatreba naša pomoć. Mi poslujemo tako da cijenimo vas i vaš novac ne pokušavajući vas prevariti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (146 ocjena)

Home » Kako do brzog kredita