Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako brzo do kredita

Kreditni oglasi pojavljuju se sve češće i na sve više mjesta, no ono što je u svemu tome najbitnije je činjenica da nisu svi krediti isti. Kada vam treba novac onda zasigurno tražite način kako brzo do kredita, ali onog najsigurnijeg i povoljnog za vas. Kada govorimo o sigurnosti i povoljnosti mislimo na to da ne budete prevareni, da plaćate ono što ste potpisali, što ste zatražili bez skrivanja i sitnih slova.

Kreditom možete zatvoriti svoje stare račune, opomene pred ovrhu, odvesti svojo obitelj na izlet, putovanje ili godišnji odmor. Novac koji posudite od nas ne trebate pravdati, jer nas ne zanima na što ćete ga trošiti. Mi ne ulazimo u vašu privatnost već vam pomažemo da na što diskretniji način dođete brzo do kredita.

Brzo do kredita uz minimalne uvjete

Da bi smo vam isplatili kredit ne trebate hodati uokolo i trošiti svoje vrijeme. Jednostavno uzmite svoj tablet, PC ili pametni telefon i preko naše stranice odradite prijavu za koju je potrebno tek nekoliko minuta. Bez obzira da li ste zaposleni na određeno ili neodređeno, imate li minus ili neki drugi kredit, to nije razlog da vas odbijemo. U slučaju da ste zadovoljili minimalne uvijete koje smo za vas postavili, već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije novac može biti isplaćen direktno na vaš tekući račun.

Ne radimo na crno

Kada tražite način kako brzo do kredita, savjetujemo vas da se ne žurite kako kasnije ne biste požalili. Vrlo je bitno da odaberete provjerenu tvrtku, a FerratumBank je jedan od lidera na tržištu EU i svijeta. Naše poslovanje bazira se isključivo na legalan način, što uključuje i isplatu novaca preko računa, a nikako ne na ruke. Kod nas su troškovi vidljivi na stranici bez skrivanja, tako da svaki klijent može biti upoznat sa iznosom kredita koji posuđuje i koji je potrebno vratiti.

Vraćanje kredita do 18 rata

Ono što je zanimljivo je to da su naši krediti kratkoročni tako da vas ne vežemo s dugoročnim otplatama. Kada tražite način kako brzo do kredita, pokušajte pronaći i način kako ga brzo vratiti. Ovisno o iznosu kredita koji ste zatražili možete regulirati svoj otplatni rok od minimalno 15 dana do maksimalno 18 mjeseci. Visina kredita koji odobravamo je 4000 EUR. Obratite nam se s povjerenjem i sklopite poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Jer na našu pomoć moći ćete računati i u budućnosti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (178 ocjena)

Home » Kako brzo do kredita