Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U potrazi ste za express kreditima bez kreditne provjere? Brza i učinkovita online usluga express kredita pomoći će vam da lakše ostvarite svoje ciljeve i zadovoljite financijske potrebe.
Suočavanje sa svojim financijskim brigama nikada nije tako lako! Dobiti kredit koji vam je potreban odmah u većini slučajeva je nemoguće. Naši financijski stručnjaci imaju najbolju ponudu za vas. Brzi express kredit bez provjere, papirologije i javnih bilježnika pomoći će vam da se odlučite na sigurnu uslugu i opciju dobivanja novca u jednom danu.

Više ne morate tražiti načine kako do kredita

Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne express kredite. Pozajmica novca kod nas je provjerena i sigurna zahvaljujući stalnom unapređenju usluga i povjerenju koje nam klijenti pružaju.

Da li se express krediti odobravaju nezaposlenima?

Nažalost ne! Ako ste nezaposleni ne možemo vam odobriti i isplatiti kredit. Express krediti odobravaju se svim punoljetnim osobama koja imaju redovita mjesečna primanja na tekućem računu koji može biti otvoren u bilo kojoj banci s time da nije u blokadi.

Naše usluge pomogle su tisućama ljudi, mogu pomoći i vama.

Zašto odabrati express kredite kod nas?

Kod nas imate:

• jednostavnu i jasnu ponudu
• praktičnu i pristupačnu mjesečnu otplatu
• brzu odluku i neposrednu isplatu

Osigurali smo da je cijeli proces financiranja brz i jednostavan za vas. Naše usluge su transparentne i diskretne, te možete uživati u pogodnostima poslovanja s nama. Zatražite express pozajmicu iz vlastitog stana ili kuće bez da odlazite van. Štedimo vaš novac i vrijeme jer vas ne tražimo potvrde javnih bilježnika i ostalu dokumentaciju zbog koje ćete gubiti živce.
U danima i tjednima koji su ispred vas ne znate što bas očekuje, no dobro je znati da imate oslonac na koji možete računati kada vam zatreba financijska pomoć.

Ne ustručavajte nam se javiti čak i ako već imate kredit u banci, ako ste na crnoj listi ili u minusu. Express krediti stvoreni su kako bi vam omogućili normalan život bez troškova i brige oko novaca.

Express krediti u gotovini

Naši krediti idealni su ako vam treba manja količina novca što prije. Isplata kredita je moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacijeako ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Express krediti omogućuju vam da na svom računu imate gotovinu s kojom možete raspolagati onako kako vi to želite. Bez pravdanja i kontrole rasporedite novac na  način koji vama najviše odgovara. Obratite nam se s povjerenjem jer naši express krediti samo su jedna od nza usluga koje imamo za vas u ponudi.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (274 ocjena)

Home » Express krediti