Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U mjesecima koji slijede blagdansko ludilo počinje jenjavati, a nagomilani troškovi ostaju. Građani se najviše istroše tijekom mjeseca prosinca pa u narednim danima pokušavaju sanirati štetu. Procjenjuje se da će Hrvati za blagdane potrošiti gotovo 14 milijardi kuna samo na poklone i slavlje. To je skoro milijardu više nego prošle godine u isto vrijeme. Ne čudi stoga što u danima nakon blagdana Hrvati pojačano pretražuju načine kako brzo i jednostavno pozajmiti novac. Najčešće se pretražuju pojmovi brze pozajmice do 1500 EUR, krediti za zaposlene na određeno vrijeme, brzi zajmovi, mini krediti, nenamjenski krediti, krediti za blokirane…

Do novca nikad nije bilo lakše doći. Iako možda zvuči paradoksalno, naročito u jeku iseljavanja, činjenica jest da je novac roba kao bilo koja druga pa se na isti način i razmjenjuje. Tom su se politikom prvo počele voditi kreditne kuće koje su uvelike pojednostavile proces posuđivanja novca. Banke imaju razrađenu proceduru od koje ni u kojem slučaju ne odstupaju, dok kreditne kuće najviše paze na financijsku urednost klijenata.

Brze pozajmice do 1500 EUR idealne su za pokrivanje nepredvidivih troškova

Brze pozajmice do 1500 EUR idealne su za sanaciju štete na automobilu, popravke u kućanstvu, plaćanje neplaniranih troškova, putovanja i zatvaranje kredita, zajmova ili pozajmica. Situacije su to koje treba što prije pokriti kako se troškovi ne bi gomilali. Mnogi se odlučuju za pozajmljivanje novca preko financijskih institucija jer ne žele svoju financijsku situaciju objašnjavati obitelji i prijateljima. Lakše im je novac posuditi od neutralne „treće“ strane jer znaju da će isto vratiti bez puno objašnjavanja i svađa koje su neizbježne čim su najbliži u pitanju.

Brze pozajmice do 1500 EUR ne ovise o vrsti zaposlenja

Kreditne kuće nude brze pozajmice do 1500 EUR koje su namijenjene svima koji su se našli u financijskoj stisci. Iako se radi o većem iznosu, kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenta već se oslanjaju na financijsku urednost klijenata. Banke su po pitanju većih iznosa puno rigoroznije. Naime, one paze na kreditnu sposobnost klijenata, oslanjaju se na izvješća HROK-a i provjeravaju vrstu zaposlenja. Vrsta zaposlenja kod kreditnih kuća ne igra uloga.

One pružaju priliku i onim zaposlenima na određeno vrijeme kojih je ujedno i u Hrvatskoj najviše. Banke daju pozajmice i kredite zaposlenima na određeno vrijeme samo pod određenim uvjetima. Zaposleni trebaju biti minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme i to navedeno vrijeme provesti u istoj tvrtki.

Do brze pozajmice do 1500 EUR iz udobnosti vlastitog doma

Brze pozajmice do 1500 EUR, kako im i samo ime govori, isplaćuju se u najkraćem mogućem roku. Isplaćuju se u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva ili najkasnije do 24 sata. Zahtjev se podnosi preko interneta uz predočenje osnovnih dokumenata, preslike osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i platnih lista. Sve se to može obaviti u svega nekoliko klikova mišem. Tražitelj brze pozajmice do 1500 EUR ne mora ni izlaziti iz udobnosti svog doma zato što kreditne kuće posluju isključivo preko interneta.

Banke još uvijek dio svog poslovanja obavljaju u poslovnicama što uvelike usporava sam proces dobivanja brze pozajmice do 1500 EUR.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (304 ocjena)

Home » Brze pozajmice do 1500 EUR