Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:08
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Credit point pozajmice

Credit point pozajmice, financijske usluge

Credit point se danas nalazi na samom vrhu online usluga poput pozajmica, zajmova i mini kredita. Pri odabiru brzih online pozajmica, zajmova ili kredita od iznimne je važnosti istražiti vašeg zajmodavca. Credit point je financijska institucija koja ima sjedište u Barceloni i nudi svoje usluge diljem Europe. Zašto odabrati Credit point pozajmice? Credit point je online zajmodavac s višegodišnjim iskustvom u sektoru financija, trenutno su na samome vrhu najboljih online zajmodavaca na kreditnom tržištu. Kao i kod drugih online zajmodavaca, pogodnost online pozajmica je što se za njih možete prijaviti online putem i nema nikakvih dodatnih odlazaka u poslovnicu na potpise, nošenje dokumentacije i slično. Pojednostavljeni proces prijave, odobrenja i isplate je ono što privlači mnoge od nas kada nam je potreban brzi novac za određene potrebe. Credit point pozajmice se kreću od 70 eura do 1500 eura s vremenskim rokom otplate od 15, 30, 60, 90 ili 120 dana, sve ovisi o vašim potrebama. Buduću pozajmicu kreirate sami pomoću kreditnog kalkulatora koji je prisutan na službenoj stranici Credit pointa.

Credit point pozajmice, troškovi pozajmljivanja

Uz odabir željene pozajmice dolaze i određeni troškovi. Gdje se oni mogu vidjeti? Credit point pozajmice odabirete sami pomoću navedenog kreditnog kalkulatora u visini od 70 eura do 1500 eura. Zatim imate mogućnost da odaberete na koliko rata želite otplatu odabrane pozajmice. Kada se odlučite za iznos i rok otplate pozajmice, kreditni kalkulator će vam automatski izračunati i određene troškove koji dolaze uz pozajmicu. Ovakav način poslovanja se zove transparentan način, što znači da ste vi od samog početka svjesni svih troškova i naknada i prije sklapanja ugovora.

Credit point pozajmice, zahtjev za pozajmicu

Proces prijave za Credit point pozajmice je veoma jednostavan i brz, što znači da vam je potrebno svega nekoliko minuta da realizirate novac na svojem računu. Prvi korak je naravno da putem kreditnog kalkulatora odaberete iznos pozajmice i rok otplate. Zatim ćete kliknuti na opciju „zatraži pozajmicu“. Treći korak je registracija na stranicu Credit pointa, kada uspješno izvršite registraciju na vašu mail adresu stiže link sa verifikacijom da ste to vi. Četvrti korak je prijava na korisnički račun, i ispunjavanje zahtjeva za pozajmicu koji se sastoji od vaših osobnih podataka i naravno morate priložiti traženu dokumentaciju. Nakon ispunjavanja zahtjeva, na mail vam stiže potvrda o podnesenom zahtjevu. Zadnji korak je odobrenje sa strane zajmodavca koje dolazi u roku od 15ak minuta i isplata na vaš račun. Credit point pozajmice su brzi način za dolazak do željenog iznosa novca, no ako vam je ovo prvi put da tražite ovakav oblik financiranja možda bih radije preporučili da posudite od domaće kreditne agencije koje su više fleksibilne prema novim klijentima. Problem stranih kreditnih agencija je što ne nude fleksibilnost u roku otplata i to zna rezultirati problemima. Isto tako novim klijentima ne nude veći iznos pozajmica, zajmova ili kredita. Prednost im je svakako veća svota novaca koju imaju u ponudi, no kako bi ste došli do određenih iznosa morate biti njihov klijent koji je već i prije uzimao novac od njih.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (302 ocjena)

Home » Credit point pozajmice