Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:34
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert na hrvatskom tržištu je prisutan dugi niz godina. Zahvaljujući visokom kvalitetu svojih usluga, cash expert spada u jednu od najbolje pozicioniranih nebankarskih kreditnih institucija. Cash expert je specijaliziran u oblasti pružanja kredita putem interneta. U ponudi su nenamjenski i kratkoročni, potrošački zajmovi.

Cash expert – najpovoljnija ponuda online zajmova

Vrlo često susrećemo se sa situacijama u kojima imamo neplanirane financijske troškove. Da bismo ih lakše riješili na raspolaganju imamo mogućnost nebankarskih zajmova putem interneta. Do nedavno, zajmovi online bili su spas kod nepredviđenih financijskih izdataka. Međutim, danas ovaj vid pozajmljivanja postao je najbolja alternativa bankarskim proizvodima. Prilikom pretraživanja kreditnih opcija potrebno je dosta vremena i energije za pronalaženje onih najboljih koji se nalaze na tržištu. Među različitim ponudama nebankarskih online zajmova, posebno mesto zauzima cash expert koji je specijaliziran u oblasti internet kredita. Nenamjenski i kratkoročni potrošački zajmovi cash expert su financijski proizvodi dizajnirani da odgovore na trenutne potrebe modernih potrošača koji su potrebna brza rješenja. Jedna od sjajnih prednosti koju omogućava cash expert je neposrednost jer su sredstva na tekućem računu za nekoliko minuta.

Zajam cash expert – koji dokumenti su potrebni?

Iako su se nebankarski online krediti i zajmovi na hrvatskom tržištu pojavili tek pre nekoliko godina, danas su veoma traženi. Kreditne institucije omogućile su korisnicima dolazak do zajma uz pojednostavljene uvjete i brz postupak odobrenja zbog čega su postali izvrsna alternativa bankama. Cash expert nenamjenski i kratkoročni zajmovi su među najpopularnijim financijskim proizvodima koji se mogu pronaći na aktualnom kreditnom tržištu. Zajam cash expert kao veoma prikladna alternativa bankarskim kreditnim ponudama, ne zahtjeva dodatna dokumenta ili potvrde poslodavca. Klijenti ne moraju brinuti o složenosti cijelog postupka, jer je on znatno pojednostavljen. Cash expert zajam idealan je za ljude kojima je stalo da uštede svog dragocjenog vremena i dolaska do gotovine bez suvišne papirologije. Za prijavu nije potreban odlazak u poslovnicu, jer se sve obavlja putem interneta, a uz zahtjev se šalje kopija osnovnih dokumenata.

Prednosti pozajmljivanja kod cash expert-a

Usprkos mnogim zajedničkim karakteristikama internet zajmovi se mogu razlikovati po iznosu troškova. Najvažnija prednosti koju imaju cash expert zajmovi je što su brži i jeftiniji način za dobivanje dodatnog novca. Dobivena sredstva se mogu iskoristiti u bilo koju svrhu, poput preuređenja doma, kupovinu uređaja, popravku auta ili u svrhu većih mjesečnih izdataka. Cash expert odobrava zajmove preko interneta, bez provjere kako će klijent koristiti odobrenu gotovinu. Dostupna ponuda zajmova cash expert je u rasponu od 70 eura do 3000 eura, s rokom otplate do 180 dana. Cash expert zajmovi su prilagođeni zahtjevima korisnika, a odlikuju ih brzina, fleksibilnost i transparentni uvjeti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (222 ocjena)

Home » Cash expert