Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert zajmovi

Cash expert zajmovi, ponuda i uvjeti

Cash expert je jedan od najvećih online zajmodavaca danas na internet tržištu. Cash expert je nebankarska institucija koja ima sjedište u Barceloni i specijalizira se za davanje digitalnih financijskih usluga na području Europe. Kao i kod ostalih online zajmodavaca, preko njihove web stranice se možete u samo nekoliko klikova prijaviti za pozajmice, zajmove ili kredite u visini do 3000 eura. Cash expert zajmovi su najtraženija opcija. Važno je naglasiti kako je Cash expert firma s dugogodišnjim iskustvom u sektoru online financija i iza sebe ima brojne zadovoljne korisnike. Cash expert zajmovi u ponudi ima zajmove od 70 eura do 3000 eura na rok otplate od 15 do 150 dana. Zahtjeva za zajam možete predati bilo kada, bez obzira da li je radni dan ili vikend. Novac se isplaćuje na vaš račun svega u nekoliko minuta nakon što je zajam odobren, ili najkasnije sljedećeg dana. Zajmove možete koristiti za što god želite, vaš zajmodavac vas neće pitati za što planirate potrošiti posuđeni novac. Za dobivanje odobrenja potrebno je: Imati određenu dokumentaciju poput preslike osobne iskaznice, preslike tekućeg računa, i preslike platnih lista. Uvjet koji morate ispunjavati je da ste stariji od 18 godina i da imate redovne prihode na svojem računu. Račun vam ne smije biti u blokadi i obavezni su osnovni podaci o vama.

Cash expert zajmovi, prijava za zajam

Prijava za zajam je jednaka kao i kod drugih online zajmodavaca. Cash expert zajmovi od vas traže jednostavan postupak prijave. Prvo što morate učiniti je donijeti odluku o visini zajma i na koliko dugo želite rok otplate. Kada ste napravili svoj financijski plan, otići ćete na početnu stranicu Cash experta i pomoću kreditnog kalkulatora odabrati željeni iznos i rok otplate, ispod odabrane svote i roka otplate automatski će vam se prikazati svi troškovi odabranog zajma poput pristojbe i iznosa svake rate. Nakon što ste se uvjerili da je sve onako kako želite, trebate kliknuti na „zatraži zajam“ i na sljedećoj stranici ćete izraditi svoj korisnički račun. Kliknete na „registriraj se“ i Cash expert će vam poslati verifikacijski mail s linkom koji otvara vaš račun. Zatim ispunjavate obrazac prijave, kada Cash expert zaprimi vašu prijavu u svega nekoliko minuta ćete znati da li je vaš zajam odobren ili ne. Zadnja stvar koju morate napraviti je sms porukom potvrditi da želite isplatu zajma. Cash expert zajmovi se u svega par sitnica razlikuju od naših online brzih zajmova, no cilj je isti, brzi pristup, odobrenje i isplata.

Cash expert zajmovi, prednosti i nedostaci

Kada pričamo o iskustvima ljudi koji uzimaju online zajmove, ta iskustva su često podijeljena. Nažalost i dan danas online zajmodavce, tj. Kreditne agencije prati dosta loša reputacija radi najčešće ne promišljenosti klijenta pri uzimanju određene pozajmice, zajma ili kredita. Transparentno poslovanje je nešto što svi online zajmodavci danas nude, i na ovakav način vi kao klijent imate odmah uvid u sve realne troškove koje ćete morati podmiriti. Cash expert zajmovi isto tako imaju svojih prednosti i nedostataka. Prednosti su svakako: Minimalni uvjeti za prijavu online zajma, brza isplata odmah nakon odobrenja zajma, troškovi su jasno navedeni prije zaključenja zajma, online brzi proces prijave i odobrenja, posuđivanje do 3000 eura na 6 mjeseci što je ponuda koju ne nude mnogi online zajmodavci. Koji su nedostaci? Pristojbe, tj. Kamate znaju biti dosta visoke, ipak se radi o stranoj kreditnoj agenciji, u slučaju kašnjenja s otplatom plaćate velike kazne, slanje sms poruke kao odobrenje isplate, ne odobravanje visokih kredita novim korisnicima, i naplata obrada kredita. Cash expert zajmovi imaju svojih prednosti i mana, što je normalno kod svakog online zajmodavca. Ako vam je možda ovo prvi put da razmatrate uzimanje online zajma, možda je bolje da za prvu ruku odaberete neku domaću kreditnu agenciju koja je malo više fleksibilnija kod načina otplate i kašnjenja uplate rate.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (123 ocjena)

Home » Cash expert zajmovi